Mit tegyek, ha nem tudok dönteni a baloldali liberális és (szélső)jobboldali illiberális nézet között?
Mert a szabadságjogokat (vélemény), a szociáldemokrata empátiát és tisztességet (Skandináviában ciki adót csalni meg mindenki kedves és toleráns) valamint az antikonzervatizmust (utálom a vallást és magyarkodást) és a nyugati jólétet maximálisan szeretem/vágyom rá viszont egyúttal rühellem a külföldre költözött magyarokat (mert ők jól jártak), az oroszokkal szimpatizálok a háborúban (az ukránok hazug propagandisták) és félek a migránsoktól/ci****októl.
Pl. ebben a cikkben valaki ezt írta, idézem:
"Mivel nem 56- os menekült,egy sz**darabbal kevesebb,ennyi"
Ezzel maximálisan egyetértek, mert csak haszonszerzés miatt eladta a becsületét és csettintettem is egy kaján mosollyal erre a véleménnyel.
Szóval kétségekkel küzdök és nem tudom, hogy valójában baloldali liberális vagy (szélső)jobboldali illiberális vagyok és kikkel szimpatizáljak.
Tehát neked kell, hogy legyen szólásszabadságod, jogaid, egyenlőséged, de aki nem akar egy rossz helyen felnőni, vagy gyereket nevelni, vagy menekül a háború elől, vagy csak megszületett egy bizonyos helyen, az b@szódjon meg?
A leírás elolvasása előtt azt hittem, hogy centrista vagy, de te a te csak egy önző nárcista vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!