Holnap utcabálokkal, tüzijátékokkal, majálisokkal, ´fogjuk megünneplni az illiberális demokrácia égét és a demokrácia újjászületését?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 2. 12:42
1/7 anonim válasza:
Én délután felé elmegyek szavvantani, aztán este lefekszem.
2/7 anonim válasza:
Sőt, mindenki választhat magának egy Fodeszest, akit élve megnyúzhat.
3/7 anonim válasza:
A gerinces fasiszták és kommunisták otthon fognak sírni, hogy a jelöltjük, MZP alias MiniPutyin elbukott.
4/7 anonim válasza:
Ha Orbán veszít, félek szétlöveti azt az utcabált! Nem is tudom melyiktől félek jobban, hogy nyerni fog, vagy hogy mit fogunk kapni ha veszít? Mindenesetre szerintem nagyot fog veszíteni, mindenki meg fog lepődni!
5/7 anonim válasza:
Én nem vagyok se fasiszta, se kommunista, se kétfarkú, se Gődény, se MEMO, ugyanakkor ellenzéki vagyok.
De jól van, Fidesz! Csináljátok tovább ezt az urambátyám-rendszert és egyszer úgyis végetek lesz, vagy kihalásos alapon, vagy polgárháborúval!
6/7 anonim válasza:
Az ellenzékiek szerint nyomorog az ország, és nincs pénz semmire. Miből lenne tüzijáték? Mire kiderül az eredmény mindenki éhendöglik nem?
7/7 anonim válasza:
Hát, ez nem sikerült kedves Összefogás pátiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!