Az a munkavállaló/tulajdonos, aki egy ilyen spontán Orbán Viktor látogatáson nincs a toppon vagy hibázik az örökre elvágja magát a munkaerőpiacon?
Biztos láttátok, hogy Orbán betért egy cukrászdába. Gondolom a nagyon spontán beszélgetés során a legjobban kellett megválogatnia a dolgozónak a szavait. Viszont ha én lettem volna a dolgozó, olyan ideges lettem volna, hogy összekeverem a Rákóczi szeletet a dobos tortával vagy a lángosos bódénál amikor zabált és mondjuk elfelejtettem volna megsózni. Ha ilyet tapasztal a miniszterelnök ÚR, akkor annak a munkavállalónak egy életre reszeltek Magyarországon és utána sehol máshol nem fog tudni elhelyezkedni? Vagy milyen következménye lehet ilyen szinten egy bakinak?
Ez eléggé izzadságszagú lett.
Szerintem tarts egy kávészünetet, annyi neked is jár. Talán a gazdáid megértőek lesznek. 😊
alárendelődő szégyen vagy.
egy igaz magyar azt mondta volna, hogy nem hajlandó kiszolgálni egy magyar ellenes orosz ügynököt, mert ő tiszteli 56 emlékét!
Azt mondtam volna neki, hogy ebben az üzletben csak liberálisokat szolgálnak ki, úgyhogy mint a Liberális Internacionálé volt alelnöke természetesen kaphat egy feketét cukor nélkül, hogy ne hízzon tovább!
Az más kérdés, hogy leadta volna-e a királyi tv...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!