Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hazudják sokan,hogy az...

Miért hazudják sokan,hogy az elmúlt 12 évben sokkal rosszabb lett minden?

Figyelt kérdés

Én az MSZP kormányzás utolsó évében érettségiztem.Majd mentem egyetemre.

Összehasonlíthatatlanul jobb a helyzet most, mint akkor.

Egy diplomásnak sokkal több lehetősége van, mint akkor.A bérek is sokkal magasabbak.Még a lenézett bölcsészek,kommunikáció diplomások sem gyorséttermekben dolgoznak, hanem szellemi munkát végeznek.

Arányaiban, jobban élnek az emberek.

Ezzel nem a Fideszt akarom fényezni, de órási hazugság az,hogy minden rosszabb, mint ez előző kormányok alatt.

2022. ápr. 16. 08:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Megérkeztek a fideszes bértollnokok.
2022. ápr. 16. 14:56
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Miért hazudod, hogy nem így van?
2022. ápr. 16. 15:32
 23/25 anonim válasza:
0%

,8nak,Szerintem rosszul

látod a helyzetet!

Azt elfelelyted,hogy a baloldal sz@rért-hu..ért kiárulta az országot, amihez 10év kellett,hogy Orbán gatyába rázza.

Na, sokan ezt nem bírták kívánni, azért mentek külföldre.

Az,hogy egyes országok kicsit előrébb vannak,annak tudható,hogy ott van összetartás,itt nálunk meg sok a hazudozó hazaáruló, ami megfogja az országot.

70+vagyok, elég sok kormányt megéltem,hidd el jó irányba megy a szekér.

2023. dec. 13. 17:06
 24/25 anonim ***** válasza:

12 év 2/3 kormányzás mellett az emberek többet vártak. Ha valami nem sikerül a Fidesznek, mindig másra mutogat. Gyerekes.

A fiatalok nem jöttek haza, sőt mennek innen el

[link]

De a 40-50-es korosztály is szép számban képviselteti magát nyugaton.

A Fidesz erkölcsi szintje itt látható:

https://www.youtube.com/watch?v=ego4aQLZKlQ&ab_channel=444.hu

Orbán a nemzetgazdaság építése helyett a keleti multikban látja a jövőt, és az autóiparban, ami szerintem megint nem jó irány.

A kasszában nincs pénz:

[link]

Úgy nincs pénz, hogy Orbán mellett szinte mindenki milliárdos lett...

[link]

Háziorvosokból hiány van, tanárokból szintén. És jó irányba haladunk? Lehet, hogy az 1970-es évekhez képest jobb az átlagember életkörülménye, de 12 év kormányzás után ennyi?

2023. dec. 13. 19:32
 25/25 anonim ***** válasza:
Egyedül luxusprostikból nincs hiány. Jut minden elit fideszesnek. Kell is, mert olyan családbarát keresztények, és szükség van rájuk, hogy jobban csússzon a kokain.
2023. dec. 13. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!