Bűncselekmény az ha édesanyám helyett én szoktam szavazni úgy, hogy 16 éves vagyok?
A politikai már 2004 óta foglalkoztat, 12 éves korom óta. 2006-ban szavaztam először az akkori parlamenti választásokon és ugyanúgy voltam az azóta rendezett összes parlamenti, EP, önkormányzati választáson és népszavazáson is.
Mindig úgy szavazok, hogy miután anya igazolta magát, bemegyünk a szavazófülkébe és én ikszelek belátásom szerint. Ő egyébként el sem menne szavazni, mert nem érdekli. Eddig még nem tűnt fel soha senkinek, pedig hét alkalommal voltam szavazni.
Ez bűnnek számít?
"Nem."
Mi nem? 18 év alatti személy be se mehet a szavzóhelyiségbe! A legkevésbé ixelhet! Annak más a módja.
"Mi nem? 18 év alatti személy be se mehet a szavzóhelyiségbe! A legkevésbé ixelhet! Annak más a módja.
"
mióta? gyerekkoromban én is elkísértem anyut szavazni és fülkébe is bementem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!