Akik bevették az MZP 100% Gyurcsány mesét, azok nem érzik, hogy be lettek csapva?
Mondjuk hat kutyát pont lehet sétáltatni, nem lesz jobb attól, hogy hatbol egy saját. Ez ugyanolyan értelmetlen példa mint Gyurcsány kapitányos hülyesége. Annak se volt semmi értelme, de legalább itták szavait a hívei.
(amúgy tök igazad van)
Fideszes szavazó vagyok, és egyáltalán nem holmi plakátok alapján döntöm el, hogy kire szavazzak - ennél sokkal összetettebb, és komplexebb kérdés a kormányzás
Tehát tök mindegy, hogy mi volt a reklámokban, jóval előbb fideszes voltam már
A kampányból annyi igaz, hogy mzp-nek nem volt pártja, és a miniszterelnök nem mindenható, kizárólag a pártok jóváhagyásával tudott volna bármit is csinálni. Márpedig a legerősebb párt a Fletóéké. Látszik, hogy miután kivonták magukból a kampányból, az sem ment úgy, nem tudtak annyi embert megmozgatni, mint szeptemberben
Ezen kívül, mivel Gyurcsány már volt kormányzati szereben, a felesége meg politikus dinasztia tagja, nekik ban a legkiterjedtebb kapcsolati hálójuk, befolyásuk, és politikai stratégia érzékük, valamint országos szervezetük. Tehát a befolyás ott lett volna. De tök mindegy, nem ez alapján kukáztam ki az összefogást
Teljesen mindegy, nyert a Fidesz és ez a lényeg. Tanultak 2002 és 2006 óta rengeteget hogy kell ezt csinálni.
Akkoriban undorító kampányt csinált a mostani ellenzék, meg is nyerték.
Most meg megy a hápogás, hogy a nyerés érdekében a Fidesz is mindent bevetett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!