Hogyan alakul át ezek után az ellenzék hitrendszere, hogy a programjukra, értékrendjükre senki sem kíváncsi?
Kiderült, hogy itthon a következőkkel biztos nem lehet szavazatokat szerezni:
- orbánozás
- elszámoltatás
- összefogás
- melegházasság / gender ideológia
- cigányság felemelése
- nők állítólagos elnyomása
- vidékizés
- háborús hangulatkeltés
- lezárások szorgalmazása
- kormány letömeggyilkosozása
Ha ugyanezekkel próbálnak 2026-ban is operálni, akkor garantált a 4/5.
Azt mondd el nekem hogy hogy lett a fidesznek kétharmada azután hogy
- felvásárolták a balatont
- kisajátították a médiát
- megvették a dohányboltokat
- korona alatt a haldokló éttermeket
- lefizették az egyházat
- függővé tettek minket az oroszoktól
- tönkretették az ország hírnevét és kapcsolatait
- folyamatos nyomorban tartják az embereket
- nem lépnek be sehova ahol elszámoltathatnák őket, ezért annyit lopnak amennyit akarnak
- csak a fideszes városoknak adnak pénzt
- csalnak a választásokon és pénzért veszik a vidéki szavazatokat
- a mi pénzünkből kapányolnak és fizetik nagy ferót, győzikét meg kis grófót
- elbutítják az embereket és rombolják az oktatást hogy a gyerekeitek buták maradjanak és fidesz szavazók legyenek
- a nyugat, a melegek, a más vallásúak, külföld ellen uszítanak
- odaszarnak ahonnan a pénz jön (eu)
- a világ legmagasabb áfájával és adóival terhelik a népet, a fizetésed 65%-át vonják tőled.
- stb stb stb
Az ellenzék megpróbált értelmes, felnőtt embereket megszólítani. Olyan kifejezéseket használt, mint a "korrupció" és az "Európai Ügyészség", és ez hiba volt, mert a többség nem érti. Egyszerűen elmegy a fülük mellett, számukra ezek jelentés nélküli szavak.
Az ellenzék csak abban az esetben nyerhet, ha lealacsonyodik a Fidesz kommunikációs szintjére, ami egyébként remekül működik. Kell valami ijesztő, amitől megvédik az embereket, és teljesen mindegy, hogy az az ijesztő dolog létezik-e.
A magyarok olyanok, mint egy egyébként jóságos, de kissé értelmi fogyatékos, hiszékeny, ijedős gyerek. Így kell beszélni velük, minden más hatástalan a tömeggel szemben.
Más kérdés, hogy ha ezt meglépik, akkor az eddigi szavazóik fordulnak el tőlük.
Én a magam részéről feladtam, szerintem itt nincs remény. Ez az ország ilyen, és lehetetlen megváltoztatni. A Fidesz sem megváltoztatni akarta, hanem alkalmazkodott hozzá, és ez volt a nyerő taktika.
2: Ez szinte mind hazugság. Voltam a balatoni szabad strandon, sehol nem volt ott "Ez a fideszé" tábla. MSZP alatt a fizetésem felét vették el, most csak harmadát. Ez nagyon nagy különbség. És sokkal jobban élek, mint akkor.
Ha ennyire nem ismeritek a valóságot, vagy ennyit hazudtok, ne csodálkozzatok, hogy mindig elbuktok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!