Miért hazudtátok azt, hogy a 2018-as ellenzéki eredmények majd összeadódnak most az "összefogás" miatt?
Figyelt kérdés
Csak ezt lehetett itt hallani választás előtt, és mindenkit lepontoztatok, aki mást állított.2022. ápr. 13. 14:03
1/5 anonim válasza:
A hazudtak és a remélték között remélem érzed a különbséget. Erre az eredményre még a Fidesz sem számított, szóval vagy te vagy okosabb mindenkinél vagy csak szokásos provokáció...
3/5 anonim válasza:
Az nem hazugság, hogy ebben bíztak, de nem így működtek a szavazók.
4/5 anonim válasza:
Tyúha, elég reménytelen életed lehet, ha ennyire heves érzelmeket okoz az, hogy páran egy anonim oldalon reménykedtek valamiben és te ezt ígéretnek vetted.
Én speciel a legtöbb "mi lesz az eredménye" jellegű kérdésre varázsgömbökről, jövőbelátó képességekről és ezek ideiglenes szüneteléséről írtam:D
Menj, get a life, és ne kérj számon random, szakértelemmel egyértelműen nem rendelkező anonim fórumozókat azért, mert ők jósoltak valamit és az nem jött be.
5/5 anonim válasza:
Mert itt, ha nem tűnt még fel, többségben vannak a balliberáltak. Mindent, ami nem LMBT meg baloldali jönnek és leszavazgatnak. De ez nem baj, legyen az ő játszóterük, nekem elég a 2/3-os választási győzelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!