Gyurcsány Ferenc megkezdte a végső leszámolást baloldalon? Néhány ember fikázza őt, de a DK lett a legerősebb balliberális párt az ellenzéki oldalon. Gyurcsánynak mindig szerencséje van? 2009-ben mikor lemondott leírták őt, de visszajött az öreg.
Visszajár feszt,mint kárhozott lélek.
Én nem fikázom,kulará.
Nem sűrűn vagyok itt, de tetszik, hogy a kérdések 2/3-a mindig Gyurcsány Ferencre vonatkozik 🤣
Nos... nem foglalok állást, csakis objektíven próbálok valami válasznak tűnő írást összehozni.
Baloldalon tényként kezelhető, hogy Gyurcsány a legjobb, legtehetségesebb politikus, ez legyen vitán felül álló tény. Ha ő nem lenne, akkor csak még szedett-vetettebb lenne az egész brancs.
Ferinket leköpték, politikailag legyilkolták, és ő mégis a mára legerősebb ellenzéki pártot megcsinálta. Aki erre ugyanúgy köpköd (legyen az magánember vagy politikus) az bújjon el szerintem. Csak a múltat nézni, és nem törődni a jelennel, az ugyanúgy arra utal, hogy az emberek a múlt évtized és évszázad rabjai, ami Orbán malmára hajtja a vizet.
Szigorúan objektív voltam!!!
"...ő mégis a mára legerősebb ellenzéki pártot megcsinálta."
A 199 fős parlamentből 16 helyet szerzett a DK. Ez nem a legerősebb ellenzéki frakció, hanem a legkevésbé gyenge.
Kovács Kati is megőszült már, akkor ő is tehetségtelenné vált a kora végett?
És ezeknek szavazati joguk, van 😭🤦
Én szívesen elmondanám mit gondolok, de mikor ekkora erejű passzátszél jön szembe, és ez a passzátszél jelen esetben tompaagyúak gyülekezete, akkor a szónak értelme nincs.
Hegylakó.
Csak egy maradhat.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!