Szerintetek miért szüntették még az online gyógyszer rendelést?
Valaki üzletet látott a dologban, és valahogy csak el kellett kezdeni, hogy a megfelelő embernél landoljon az online gyógyszer biznisz.
Az IPV klinikák államosítása is lényegében így történik/történt.
"Dr. Vesztergom Dórát bízhatták meg a meddőségi klinikák állami koordinálásával, aki Novák Katalin hivatalba lépő köztársasági elnök sógornője, a meddőségi program szakmai felelőse pedig az a Dr. Tűzkő Nándor lehet a szakmából származó információk alapján, akit az Orbán család házi szülész-nőgyógyászaként ismer az orvostársadalom." (mfor.hu)
Üzleti/politikai érdekből.
3-as, ez marhaság, én kis vidéki gyógyszertár webshopjából rendeltem Budapestre, Budapesten nincs patikájuk, náluk fizettem a legkevesebbet még szállítási költséggel együtt is, amióta ez változott, több vásárlót elvesztettek, maradt a saját térségük, sokkal nagyobb lefedettséget tudtak elérni az online rendeléssel, és erre bármelyik patikának lehetősége volt, akik meglátták az internetben a lehetőséget. A hozzám egyik közel lévő patikának van közösségi oldala, de soha nem frissítik, azt sem lehet tudni, mikor nincs nyitva leltár miatt, csak az ajtóra írják ki, volt olyan, hogy odamentem fölöslegesen lábsérüléssel, kis patika, nulla üzleti érzék, nem kötelező ám működniük, ha nem tudják felvenni a tempót a világ változásával.
"nem kötelező ám működniük, ha nem tudják felvenni a tempót a világ változásával."
Erre jó a politikai lobbizás. Nem tudtak versenyezni,de voltak befolyásos ismerőseik, akik el tudták érni, hogy kiiktassák az online versenyt.
Ilyen az, amikor a politikai lobbi fontosabb, mint a vásárlók érdeke.
Kisvárosi fideszes patikák miatt. Én az ország másik végéből rendeltem sokféle nem recept köteles terméket szállítási díjjal együtt is 15-20%-kal olcsóbban, mint a helyi gyógyszertárban. Természetesen nem mindent, de tényleg sok sokféle terméket. És ha már onnan rendeltem, hozzátettem még jó pár dolgot, amit ugyancsak olcsóbban kaptam meg.
Nem lehet rá más magyarázat, minthogy fideszesek üzleti érdeke kicsinálni. Azért fideszes keze lehet benne, mert 12 éve ők uralkodnak, és ellenzék hiába is javasolta volna, azt a fidesz (nép kormánya) úgyis csuklóból elutasította volna "sorosista-gyurcsanyista-brusszelita" népnyúzó ördögi tervként megbélyegezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!