Hüvelygombát mi szüntette meg? Kinek mi segített?
Fél éve tart már, hogy nem tudok megszabadulni tőle, sok mindent kipróbáltam, lehet hogy orvost is kéne váltanom.
kezd elegem lenni ebből a folytonos orvoshoz járkálásból
Fél éve folyamatosan? Vagy visszatérő?
A doki írt már szájon át szedendő készítményt (mycosist vagy dermyc lényeg flukonazol hatóanygagú készítmény)? ha ezt még meg sem próbálta érdemes váltani
Egyébként a canesten kombi jó de gondolom azon már túlvagy.
Ami szerintem nagyon jó: jódos colpo cleaner (hüvelyöblítés) illetve a Betadin hüvelykúp is (ez utóbbi nagyon könnyen kifolyik és intim betét javasolt mellé, mert nyomot hagyhat a fehérneműn).
Betadint én nem használtam soha 7 napig sztem kevesebb ideig is elég.
Ha már nincs gomba ajánlatos visszapótolni a hüvelyflórát pl gynophilus-szal, de a multigyn sem rossz viszont az marha drága.
A fehérnemű viselésre ügyelni lehetőleg pamut és ne tanga legyen.
Intim lemosó: lactacid femina na ezt felejtsd el nekem szárított és talán könyebben kiújult a gomba, ami nekem bevált: Nivea abból mind jó (kivéve ha érzékeny vagy a kamillára akkor nyilván a kamillásat ne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!