Kinek melyik gyógyszer szüntette meg a refluxát?
A nolpaza és a pantoprazol nekem beváltak.Én is sokat szenvedtem mikor felborult a savbázis egyensúlyom.
Sokszor kellett diétáznom és akkor voltam jól.
Aztán kiiktattam az étrendemből a szénsavas dolgokat,a fekete teát a kávét,sokkal több nyersen fogyasztható zöldséget gyümölcsöt ettem,meg úgy amblock sok zöldséget,és a húst mérsékeltem.Ja és sokkal kevesebbet is ettem.Most már tudok bűnözni is de csak mértékkel mert kapom különben a jelzést.
Meglepő de azok a dolgok is hatással lehetnek erre a dologra amiket magadra kensz,így natúr kozmetikumokat használok.
1 tipp:főzz kókuszolaj/kókuszzsírral.
" mikor felborult a savbázis egyensúlyom."
A gyomorsósav túltermelés nem sav bázis egyensúly felboruás mert a szevezet a megfelelő helyen pufferol.
Jó lenne ha a kedves betegek nem gyógyszert ajánlanának egymásnak...a diagnosztikát pedig érdemes egy gasztroenterológusra bízni. Érdemes lenne természetes gyógymódot választani mert a gyógyszerek elhagyásával bizony ez a tünet vissza is jöhet. Gyógyulj meg az a fontos nem az hogy mivel!!!!!
Gyógyszerész vagyok mindenkinek ajánlom az alternatív terápiákat ami az embert gyógyítja nem a betegséget! Hát igen ez nem 500 Ft mint a protonpumpa gátlók...sajna ez a nagy baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!