Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kinek melyik gyógyszer szüntet...

Kinek melyik gyógyszer szüntette meg a refluxát?

Figyelt kérdés
Elmúlhat valaha ez a gyomorrángatózás meg az állandó öklendezés érzés?Olyan sokszor mintha fordítva működne a perisztartikus mozgásom és ez a gége rángatózás olyan ijjesztő.
2013. máj. 11. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy teljesen megszüntetni nem tudják, csak a tüneteket enyhíteni. Úgy gondolom ezért van az is, hogy a gyógyszereimet állandóan változtatják: Refluxon, Apo-famoditin, Quamatel és még sorolhatnám.
2013. máj. 11. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:

A nolpaza és a pantoprazol nekem beváltak.Én is sokat szenvedtem mikor felborult a savbázis egyensúlyom.

Sokszor kellett diétáznom és akkor voltam jól.

Aztán kiiktattam az étrendemből a szénsavas dolgokat,a fekete teát a kávét,sokkal több nyersen fogyasztható zöldséget gyümölcsöt ettem,meg úgy amblock sok zöldséget,és a húst mérsékeltem.Ja és sokkal kevesebbet is ettem.Most már tudok bűnözni is de csak mértékkel mert kapom különben a jelzést.

Meglepő de azok a dolgok is hatással lehetnek erre a dologra amiket magadra kensz,így natúr kozmetikumokat használok.

1 tipp:főzz kókuszolaj/kókuszzsírral.

2013. máj. 11. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:
És igyál sok tiszta vizet 2 litert minimum.
2013. máj. 11. 19:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Az ijjesztő rángásokat is a sav csinálja?Más is tapasztalja?Már néhe azt érzem hogy megőrülök hogy nem tudok teljes életet élni,este csak nyugtataóval tudok elaludni,mert a gyomorszájam ijjesztő dolgokat csinál.
2013. máj. 11. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:

" mikor felborult a savbázis egyensúlyom."

A gyomorsósav túltermelés nem sav bázis egyensúly felboruás mert a szevezet a megfelelő helyen pufferol.

2013. máj. 11. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Menj el egy gasztroenterológushoz.Nem hiszem hogy a sav ilyeneket okoz.
2013. máj. 11. 20:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Voltam már végbél és gyomortükrözésen is.Epés refluxot állapítottak meg.A gyomorszájammal azóta van probléma mióta sokat erőlködtem egy hasmenéses vírus elkapásakor.Nem tudom hogy esetleg a rekeszsérv okoz e ilyesmi ránatózásokat.Annyira rosszul viseltem a gyomortükrözést hogy gyorsan csinálták és lehet nem vették észre.
2013. máj. 12. 11:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Jó lenne ha a kedves betegek nem gyógyszert ajánlanának egymásnak...a diagnosztikát pedig érdemes egy gasztroenterológusra bízni. Érdemes lenne természetes gyógymódot választani mert a gyógyszerek elhagyásával bizony ez a tünet vissza is jöhet. Gyógyulj meg az a fontos nem az hogy mivel!!!!!

Gyógyszerész vagyok mindenkinek ajánlom az alternatív terápiákat ami az embert gyógyítja nem a betegséget! Hát igen ez nem 500 Ft mint a protonpumpa gátlók...sajna ez a nagy baj!

2013. máj. 12. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!