Mi lesz így? Féltek ettől?
Ma reggel hallgatom a rádiót. Egyik műsorvezetőt, 3 ezer forintra büntették a BKK-n.. Balázs (Sebestyán Balázs) mondja mi az az 3 ezer forint, "szeptemberre egy liter étolaj és 2 zsemle lesz 3 ezer forint" -
Így még sosem hallottam kimondva, amit én is régóta gondolok.
Nem féltek ettől? Egyáltalán a hétköznapi magyar ember felméri ezt, hogy mi lesz ha 3 ezer forint lesz egy liter olaj és 2 zsemle néhány hónap múlva? (Ami ezek szerint nem csak az én fantáziám szüleménye.)
Én nagyon nem csípem Balázst. Ez meg főleg ízléstelen volt tőle, mert neki ugyan nem okoznának gondot ezek az árak, de a lakosság jelentős részének igen.
Hogy félek-e ettől? Nem, mert a félelem nem old meg semmit. Hogy további jelentős drágulás lesz, az gyakorlatilag tény.
Valahogy nem tudok megijedni tőle. A benzinár miatt is megy a károgás. Többet fizetek a kútnál, pláne, hogy én nem hatósági áras, hanem piaci áras prémium benzint vásárolok. Mégsem billenti ez meg a családi költségvetést. Pontosabban: meg se érezzük.
Ha magasabb lesz az étolaj vagy a zsemle ára, akkor ugyanazzal a csippentéssel nagyobb összeget fog levonni a számlámról a bolt. Nem fog érdekelni különösebben.
8.
Én nem fizetek többet érte.
Mivel ma este sem volt már egy csepp sem.
Nocsak!
Megint egy pánikfelvásárlás volt, vagy tényleg benzinhiány lesz Magyarországon?
Komolyan mondom, holnap elbiciklizek a benzinkútra és megkérdezem a kutasokat, mi a helyzet. Több, mint félig van a tankom, ezzel húsvét utánig simán kihúzom. De ha kifogy, akkor majd tankolni akarok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!