Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz így? Féltek ettől?

Mi lesz így? Féltek ettől?

Figyelt kérdés

Ma reggel hallgatom a rádiót. Egyik műsorvezetőt, 3 ezer forintra büntették a BKK-n.. Balázs (Sebestyán Balázs) mondja mi az az 3 ezer forint, "szeptemberre egy liter étolaj és 2 zsemle lesz 3 ezer forint" -

Így még sosem hallottam kimondva, amit én is régóta gondolok.

Nem féltek ettől? Egyáltalán a hétköznapi magyar ember felméri ezt, hogy mi lesz ha 3 ezer forint lesz egy liter olaj és 2 zsemle néhány hónap múlva? (Ami ezek szerint nem csak az én fantáziám szüleménye.)

2022. ápr. 11. 21:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Nem félek. Aki meg Balázsra hallgat, az hülye.
2022. ápr. 11. 21:32
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Én a helyedben nem aggódnék, ha így folytatjuk karöltve az időjárással, akkor se olaj, se zsemle nem lesz a boltokban.
2022. ápr. 11. 21:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Oké, lehet így lesz lehet hogy ennyire nem fognak felmenni az árak. Hiába félek attól nem lesz olcsóbb.
2022. ápr. 11. 21:37
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
az egész világon infláció van pl usa , germánisztán
2022. ápr. 11. 21:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon nem csípem Balázst. Ez meg főleg ízléstelen volt tőle, mert neki ugyan nem okoznának gondot ezek az árak, de a lakosság jelentős részének igen.

Hogy félek-e ettől? Nem, mert a félelem nem old meg semmit. Hogy további jelentős drágulás lesz, az gyakorlatilag tény.

2022. ápr. 11. 21:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Már hangoztatják egy ideje, hogy itt a kövi világválság küszöbe.
2022. ápr. 11. 21:46
 7/12 anonim ***** válasza:
60%
Majd a Kedves Vezető megoldja. Nem nagy ügy beleírni a Magyar Közlönybe, hogy holnaptól a zsemle 1 Ft, mint régen.
2022. ápr. 11. 21:55
 8/12 anonim ***** válasza:
15%

Valahogy nem tudok megijedni tőle. A benzinár miatt is megy a károgás. Többet fizetek a kútnál, pláne, hogy én nem hatósági áras, hanem piaci áras prémium benzint vásárolok. Mégsem billenti ez meg a családi költségvetést. Pontosabban: meg se érezzük.

Ha magasabb lesz az étolaj vagy a zsemle ára, akkor ugyanazzal a csippentéssel nagyobb összeget fog levonni a számlámról a bolt. Nem fog érdekelni különösebben.

2022. ápr. 11. 21:57
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

8.

Én nem fizetek többet érte.

Mivel ma este sem volt már egy csepp sem.

2022. ápr. 11. 22:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nocsak!

Megint egy pánikfelvásárlás volt, vagy tényleg benzinhiány lesz Magyarországon?

Komolyan mondom, holnap elbiciklizek a benzinkútra és megkérdezem a kutasokat, mi a helyzet. Több, mint félig van a tankom, ezzel húsvét utánig simán kihúzom. De ha kifogy, akkor majd tankolni akarok én is.

2022. ápr. 11. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!