Azért, mert ott fennt Pesten erös a ballib propaganda.
2022. ápr. 11. 12:41
2/19 anonim válasza:
Budapesten is élnek normális emberek.
2022. ápr. 11. 12:41
3/19 XX.XX válasza:
Az ellenzékiek azt szeretnék hinni mert a főváros felvilágosodott, pedig a letöbb szavazójuk nem az elitből, hanem a fővárosi panelprolikból és belávrosi ZS.-ból van
2022. ápr. 11. 12:43
4/19 anonim válasza:
Budapesten mindig erősebbek voltak a balliberális pártok, mint vidéken. Demszkyt még mindig újraválasztották, amikor az SzDSz már régen miniatűr párt volt és az MSzP alatt is kezdett recsegni-ropogni a padló.
2022. ápr. 11. 12:43
5/19 anonim válasza:
Hslkan jegyzem meg, hogy jellemzően sok vidéki városban is "nyert" az ellenzék, de mivel az új választasi törvénnyel minden város kapott vidéki, falusias környéket, ahova gyakotlatilag csak a Fidesz jut el, így ott jellemzően 60-75%-ban is a Fideszre szavaztak, így az ellenzéki előnyből ami a városban volt, lett egy abszolút Fidesz győzelem. Nyílván ez nagyon sarkosítva van, de a választási törvény az kb. 5-8%-os Fidesz előnyt jelent bármilyen helyzetben.
Az ellenzék videéken nincs jelen, nem érdekel ott senkit a kínai egyetem, meg a melegek jogai. A fidesz intézkedéseinek köszönhetően viszont egyre jobban élnek a családok, ezért a fideszt támogatják.
2022. ápr. 11. 12:50
8/19 anonim válasza:
5 magyarázod a bizonyítványt, a fidesz az első párt aki lopás mellett csinál is hasznos lépéseket.
89 óta cserélgetjük őket mint az alsógatyát. Na jó, azt nem 4 évente, hanem amíg nem vonalkód os
2022. ápr. 11. 12:50
9/19 anonim válasza:
5.ös: Az a "nyert" a legtöbb esetben a varoskban fele-fele arány, d einkább 1-2%-al ott is a Fidezs kaptt többet.
" falusias környéket, ahova gyakotlatilag csak a Fidesz jut el, így ott jellemzően 60-75%-ban is a Fideszre szavaztak" 300 faluban lakom, én is a Fideszre szavazta, meg 80%-ban mindenki. Hozzám pedig szinte kizárólag az ellenzék szava jutott el, mivel kizárólag aneten tájékozdóm, ott meg csak ellenzeki hridetést láttam.
2022. ápr. 11. 12:51
10/19 anonim válasza:
9nek teljesen igaza van, a baloldali agymosás jut el jobban hozzám is, mivel se tvt se nyomtatott sajtót nem nézek.
Pedig 40 vagyok, nem húsz. De 50 körüliek is kb így vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!