Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van, hogy Budapestet...

Jeffrey Spender kérdése:

Miért van, hogy Budapestet vitte szoros küzdelemben, de az Ellenzék, addig minden máshol egy stabil 60 %-ot vitt a Fidesz ?

Figyelt kérdés
Teljesen objektívan, pártatlanul, semlegesen kérdezem.
2022. ápr. 11. 12:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
22%
Azért, mert ott fennt Pesten erös a ballib propaganda.
2022. ápr. 11. 12:41
 2/19 anonim ***** válasza:
18%
Budapesten is élnek normális emberek.
2022. ápr. 11. 12:41
 3/19 XX.XX ***** válasza:
38%
Az ellenzékiek azt szeretnék hinni mert a főváros felvilágosodott, pedig a letöbb szavazójuk nem az elitből, hanem a fővárosi panelprolikból és belávrosi ZS.-ból van
2022. ápr. 11. 12:43
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Budapesten mindig erősebbek voltak a balliberális pártok, mint vidéken. Demszkyt még mindig újraválasztották, amikor az SzDSz már régen miniatűr párt volt és az MSzP alatt is kezdett recsegni-ropogni a padló.
2022. ápr. 11. 12:43
 5/19 anonim ***** válasza:
65%
Hslkan jegyzem meg, hogy jellemzően sok vidéki városban is "nyert" az ellenzék, de mivel az új választasi törvénnyel minden város kapott vidéki, falusias környéket, ahova gyakotlatilag csak a Fidesz jut el, így ott jellemzően 60-75%-ban is a Fideszre szavaztak, így az ellenzéki előnyből ami a városban volt, lett egy abszolút Fidesz győzelem. Nyílván ez nagyon sarkosítva van, de a választási törvény az kb. 5-8%-os Fidesz előnyt jelent bármilyen helyzetben.
2022. ápr. 11. 12:46
 6/19 anonim ***** válasza:
32%

Itt utána lehet nézni, nem magam találtam ki:

[link]

2022. ápr. 11. 12:48
 7/19 anonim ***** válasza:
52%
Az ellenzék videéken nincs jelen, nem érdekel ott senkit a kínai egyetem, meg a melegek jogai. A fidesz intézkedéseinek köszönhetően viszont egyre jobban élnek a családok, ezért a fideszt támogatják.
2022. ápr. 11. 12:50
 8/19 anonim ***** válasza:
20%

5 magyarázod a bizonyítványt, a fidesz az első párt aki lopás mellett csinál is hasznos lépéseket.

89 óta cserélgetjük őket mint az alsógatyát. Na jó, azt nem 4 évente, hanem amíg nem vonalkód os

2022. ápr. 11. 12:50
 9/19 anonim ***** válasza:
37%

5.ös: Az a "nyert" a legtöbb esetben a varoskban fele-fele arány, d einkább 1-2%-al ott is a Fidezs kaptt többet.

" falusias környéket, ahova gyakotlatilag csak a Fidesz jut el, így ott jellemzően 60-75%-ban is a Fideszre szavaztak" 300 faluban lakom, én is a Fideszre szavazta, meg 80%-ban mindenki. Hozzám pedig szinte kizárólag az ellenzék szava jutott el, mivel kizárólag aneten tájékozdóm, ott meg csak ellenzeki hridetést láttam.

2022. ápr. 11. 12:51
 10/19 anonim ***** válasza:
28%

9nek teljesen igaza van, a baloldali agymosás jut el jobban hozzám is, mivel se tvt se nyomtatott sajtót nem nézek.

Pedig 40 vagyok, nem húsz. De 50 körüliek is kb így vannak.

2022. ápr. 11. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!