Az ellenzék támogatja a kormányt a koronavírus elleni küzdelemben?
Most összefogásra van szükség, nem pedig harcra.
Ha mégis megy majd a lejárató kampány a Fidesz ellen, 2022-ben hatalmas vereséget fognak szenvedni.
Noha én nem vagyok Fideszes, (és ellenzeki sem) viszont elismerem, hogy Orbán Viktor most jó vezetője az országnak, viszonylag.
Így van, ahogy mondod, de sajnos nekik a majomkodás fontosabb, mint a mi életünk.
Kivéve a Mi Hazánk Mozgalom, ugyanis Dúró Dóráék megszavazták a törvényt és együttműködnek ezekben a nehéz időkben a kormányunkkkal. Ugyanis nekik az emberélet fontosabb, mint a pártpolitikai érdek.
Az ellenzék támogatja a kormány minden olyan intézkedését, amely a járvány megelőzését, illetve a válságban a magyar nép érdekeit szolgálja.
Az ellenzék támogatta (volna) a felhatalmazási törvényt is. Viszont nem korlátlan ideig. Örülök, hogy segíthettem.
Pl. az ellenzéki pártok kérték/javasolták az iskolák bezárását.
Orbán először reggel belengette, hogy a tanárok akkor majd fizetés nélküli szabadságot kapnak és a tanévet majd meg kell ismételni (ami nettó hülység).
Aztán ugyanaznap estére meghozta a döntést.
Alapvető tévedés.
Az ellenzék támogatja a koronavírus elleni törvényt.
Annak kiegészítésére(nem pedig ellene) is több javaslatot tettek ellenzéki pártok.
A módosításokat az illetékes bizottság kivétel nélkül elutasította.
A kormány NEM támogatja a parlament etikus működését.
A kiegyensúlyozott parlamenti döntések látszatát sem tartja fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!