Milyen pártra volna igény?
Mindíg azt hallani hogy nincs kire szavazni.
Na de ha a mostani 250-280 párt nem jó,akkor milyen párt kéne?
Várom a javaslatokat.
#8 ahhoz hogy a kisetelepülésekre eljusson információban és lenyomja a fideszt, úgy hogy a megyei lapokban nullát szerepel, köztévében négy év alatt öt perc, plakát hely nulla. szóval csak internetes oldalak vannak meg az rtl. ez így eleve halott ügy. és akkor még a választási körzethatárok is eléggé kivannak trükközve, meg az, hogy melyik terület mennyit ér. plusz így hogy csak egy forduló van így most előre összekell állni más pártokkal, akikkel ellentétes a programja szóval eleve elhitelteleníti magát. de a legfotnosabb a média és a pénz. a fidesz rohadt sok közpénzből kampányol nem betartva azt, hogy hogy lenne ez fair. normálisan nem lehetne ezt csinálni, hogy még a covidra megadott emailcímra is kampány anyagot küldenek és hasonlók.
ez az egész ilyen elefánt vs kisegér boxmeccs és bevan állítva szabad választásnak. Ha így, hogy full ellenzéki összefogás volt, előválasztás, aránylag ok miniszterelnök jelöl és a Fidesznek meg igazából egy nem túl sikeres kormányzati időszaka, tényleg egészségügy, oktatás, média, külpolitika minden elég gázos és így is kétharmad, akkor egy új pár minimál pénzből mégis hogy fogja legyűrni őket.
szerintem innentől akkor lesz változás, ha orbán viktor megöregszik. de ez sem biztos. ez a realitás.
Én egy radikálisan szabadpiacpárti libertárius pártot támogatnék.
Nem tudom, van-e ilyen párt jelenleg. Szóval kéne egy ilyen, legalábbis én biztosan szavaznék rájuk
Én egy olyat szeretnék, amelyikben minden politikus tisztességes.
Tudom, utópia.
Azt, hogy miért nincs esélye pártnak úgy lehet legjobban megérteni, hogy ha te csinálnál egy új cipő márkát és jobb cipőket gyártanál, mint az Adidas eltudnál adni többet mint az Adidas?
Itt is érezni, hogy egy csomó feltétel kellene hozzá. pl, hogy te is akkora felületen legyél jelen mint ő. Ez eleve nem fog megtörténni. De ha meg is történne és az Adidas végtelen pénzből járat le pl, mindenféle álkutatásokat finanszírozva meg hasonlókat, akkor is elég rosszak lennének az esélyeid. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!