Szegénység, iskolázatlanság.. Ezeknek köszönhető hogy tarolt a Fidesz?
"A tíz legszegényebb településen a listás szavazatok közel 95 százalékát söpörte be a Fidesz, de a kormánypárt listás eredményei települési szinten is összefüggést mutatnak, a szegényebb településeken a Fidesz rendre jobb eredményt ért el."
"A Fidesz listás eredménye az iskolázottsággal függ össze egy adott településen. Ez annyit jelent, hogy minél nagyobb a legfeljebb általános iskolai végzettségűek aránya a 15 évesnél idősebb felnőtt népességben egy adott településen, annál valószínűbb a Fidesz magas listás támogatottsága."
"A nagy arcú, önmagát intellektuálisan magasabb rendűnek tartó ellenzék miatt tarolt."
Ami még mindig nem értette meg, így 12 év távlatában sem, hogy azzal nem fognak választást nyerni, hogy a másik oldalt lehülyézik. A magas intelligencia és ez a tény kicsit ellentmondásos számomra...
Ez egy összetett kérdés, de röviden:
- Az alacsonyabban képzett, egyszerűbb emberek a TV-ből tájékozódnak, ott meg 24/7-ben megy az aljas uszító kampány, lejáratás, gyurcsányozás
- Magasan képzett, az üzleti életben sikeres emberek nem mennek el politikusnak, mert egyrészt a Fidesz kicsinálja őket, másrészt meg az üzleti életben sokkal jobban keresnek, nyugodt életük van.
Vegyünk például engem. Nemzetközi menedzser vagyok a világ egyik legismertebb multijánál külföldön, PhD, MBA, plusz egyetemi oktató is az ország két top egyetemén… szerinted én szeretném, ha az ország tele lenne plakátolva a képemmel, hogy Gyurcsány meg Soros embere vagyok, és veszélyes is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!