Pártos kampányplakátot mennyire illegális leszedni valahonnan és hazahozni, most hogy már vége a kampányidőszaknak és lezajlott a választás? Kaphatok ezért bármit ha mondjuk egy biztonsági kamera felvesz?
Figyelt kérdés
Tehát a közelben csak olyan helyről tudnék szerezni ahol van nem 1 kamera (kisebb vasútállomás) Már lassan 1 hete nem szedték le. Kaphatok ezért bármilyen büntetést vagy már nem számít. Olvastam a témában cikkeket de mindben csak arról írnak amikor még kampányidőszak van, és úgy nyilván illegális a dolog. Így milyen törvény van erre?2022. ápr. 9. 23:13
11/15 A kérdező kommentje:
Közönöm a válaszokat. Ma sikerült szereznem egy Mi Hazánkosat és egy ellenzékeset. A Fideszes sajnos túl magasan volt :((
De nem adom fel.
2022. ápr. 10. 20:26
13/15 A kérdező kommentje:
Aha még az utána való napokban szereztem egy Fideszeset és 2 MKKP-sat.
2022. aug. 12. 19:47
14/15 anonim válasza:
nekem toroczkai lacisat. el is passzoltam jófogáson. ott van egy pár ha gyűjtöd
15/15 anonim válasza:
Egy Momentumosat èn is letèptem választàs után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!