Jól érzem hogy a magyarokat egyáltalán nem érdekli a demokrácia a jogállam és a korrupció?
Azt látom hogy az emberek csak a pénz érdkeli a megélhetés de az hogy a Fidesz mit csinál a médiával milyen az M1 mennyi haver gazdagodik, hogy az igazságügyi államtitkár lop e hogy lehalgatnak e minket???
Ez nem érdekli az embereket....
2010 előtti kormányoknak minden rossz döntése népszerűségvesztéssel járt.
"#19 Értem. Szóval nekem hallgatnom kell 12 éve hogy ... szidnak mindent ami nekem fontos."
Ezt úgy mondod, mintha egyedül téged értek volna sérelmek. Rámutatok arra, hogy mennyire nyalju Kína és Oroszország seggét, erre le vagyok hazaárulózva. Rámutatok arra, hogy diktátorokkal közösködik Orbán, de le vagyok szólva, hogy "jóvanazúgy". Rámutatok arra, hogyan gazdagodnak Orbán haverjai, de az csak ballibsi visítás. Halkan megjegyzem, hogy nem illik kopaszokkal akadályozni egy népszavazási kezdeményezést, vagy megvonni a törvényesen járó támogatásokat az MTA-tól, de szégyelljem magam, hogy nem a nemzetet építem, amit saját magatoknak definíáltatok meg.
Szóval igen, szállj le a magas lóról, mert amilyen régóta te az ellenzéki elégedetlenkedőket hallgatod én éppannyira hallgatom a nagypofájú fideszeseket, akik épphogynem vért izzadnak, csak védjék a leglehetetlenebb hülyeségeit is a pártjuknak, miközben azt hazudják, hogy nincs itt semmi látnivaló.
Tudod a valóság az, hogy tényleg felcsapunk bármilyen történelemkönyvet, vagy tankönyvet a demokrata intézményrendeszekről és a diktatúrákról és nagyon lazán felsorolhatóak azok a pontok, ahol a fidesz a jogállamiságot lebontja. Egy furcsa Erdogan és Putyin masszát kaptunk a fidesz képében, mert Erdogan a gazdasági fellendülés útján alkudott meg a népével, hogy mindent elnézzenek neki, Putyin pedig a nacionalista és nagyhatalmi életérzést kínálja a híveinek. A fidesz is tök jól kihasználta az EU-s támogatásokat és a világgazdasági konjunktúrát (persze mikor beüt a balhé akkor hiteleket vesznek fel, már most márciusban 2000 milliárd volt az költségvetési hiány), eközben szépen visszaköszön a Kádári urambátyám, helyi vajda, a mi fiúnk borja ismerős életérzés.
Tudod mi a legnagyobb bajotok? Az, hogy amíg mi aktívan büntetjük a saját pártjainkat (bár az lenne a csúcs ha vennék a lapot és el is húznának a búsba), addig ti csak bólogató figurává voltatok képesek avanzsálni magatokat. Pedig tök komolyan mondom, hogy ha a fidesznek lenne minőségi megfelelési kényszere is a saját szavazói felé, nemcsak az intellektuális moslékkal való etetés, de azt ezerre pörgetve, akkor még én is rájuk szavaznék rendszeresen.
De érdekli.
Csak Gyurcsány feltűnése a kisebbik rossz irányába tereli a szavazókat.
#26 Te vontad le belőle tévesen azt, hogy anyádat nem érdekli a korrupció. Érdekli, csak veled ellentétben tisztában van azzal - mert megtapasztalta - hogy az ellenzék politikusai is korruptak és hiába kiabálnak hangosan, hogy a fidesz milyen korrupt, valójában valódi korrupciós ügyeik nekik vannak.
Nem igaz, hogy ne érdekelné a korrupció, szimplán tisztában van azzal, hogy az ellenzékiek hazudnak a korrupcióról és ők maguk valóban korruptak.
Szóval erről ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!