Jól érzem hogy a magyarokat egyáltalán nem érdekli a demokrácia a jogállam és a korrupció?
Azt látom hogy az emberek csak a pénz érdkeli a megélhetés de az hogy a Fidesz mit csinál a médiával milyen az M1 mennyi haver gazdagodik, hogy az igazságügyi államtitkár lop e hogy lehalgatnak e minket???
Ez nem érdekli az embereket....
2010 előtti kormányoknak minden rossz döntése népszerűségvesztéssel járt.
#10 nem azt énekeltétek még pár hete, hogy "A hatalom a népé"?
A választás napján még ünnepeltétek, hoyg a demokrácia majd nektek fog kedvezni és elzavarjátok a fideszt.
Igen szánalmas, hogy most már sokadik választáson játszátok el, hogy addig a pillanatig demokrácia van, meg majd nyertek mert ti vagytok a többség, amíg ki nem derül, hoyg tévedtetek. Onnan egyből jön a diktatúrázás.
Unalmas.
5os.
Ugye viccelsz? A korrupcio most legakabb akkora mint 12 eve.
Orban haverjai a semmibol gazdagodnak allami penzen.
Volner ugy mond valamit? Lett kovetkezmenye de ott nyakig saras sok mindebki az is biztos.
6os
Itt a kormany SZANDEKA A LENYEG HOGY MANIPULALJA A MEDIAT LASD M1. A SZANDEK....
" 33%-os adót vonnak a bérekből és 27%-os áfát kell fizetni a boltokban."
Az szja kifejezetten alacsony más országokhoz képest.
A 27% pedig nem a kormánypárt vezette be, és ha most visszavennék, nem csökkene az ár, csak a kereskedők fölöznék le.
"A 27% pedig nem a kormánypárt vezette be, és ha most visszavennék, nem csökkene az ár, csak a kereskedők fölöznék le."
Ennyi erővel emelhetnénk akár 100 vagy 200%-ra is, hogy ne azok a rohadt kereskedők kapják a hasznot, hanem a jóságos, gondoskodó állam bácsi, nem?
#11-es
Az az unalmas, hogy szerintetek csak a választástól függ, hogy egy ország, vagy párt demokrata értékeket képvisel. Miért ne szavazhatna meg a nép egy olyan pártot, ami aktívan leépíti a jogállam kereteit és a demokrácia alapintézményeit? A ti szemetekben Oroszország és Törökország is tökéletesen működő demokrata országok, mert a vezetőiket 4 évente megválasztják. Az meg, hogy politikai ellenfelek el vannak téve lábalól, kényes kérdéseket feltevő újságírók hátába eresztenek néhány golyót néha, az gondolom csak "kulturális különbség".
Le kéne szállni a magas lóról, mert lehet, hogy az ellenzék elcseszte ezt a választást, de az nem jelenti azt, hogy ne lenne igazuk pár dologban. Az emberek egyszerűen csak döntöttek, hogy őket kevésbé érdekli a jogállam megléte.
#19 Értem. Szóval nekem hallgatnom kell 12 éve hogy agymosott meg megvezetett birka vagyok, hogy majd felakasztanak meg bebörtönöznek amiért a fideszre szavazok. nekem, csak mert nem egyezik a véleményünk, el kell tűrnöm már 12 éve, hogy szidnak mindent ami nekem fontos. Hogy hazudnak reggel, éjjel meg este minden témakörben és mocskolják a barátaimat, a médiát amit kedvelek, a politikusokat akiket tisztelek.
de én száljak le a magas lóról amikor a sokadik hatalmas választási vereségüket követően is folytatják ugyanezt tovább.
Hát nem!
Éppen eleget tűrtük azt hogy hazudjátok, hogy itt nincs demokrácia meg jogállam. Itt nem arról van szó, hogy az ellenzéknek semmiben ne lenne igaza, arról van szó, hogy azt hazudtátok végig - sokadik választás után - hogy nincs demokrácia, csak mert a fidesz nyert. Elegem van abból, hogy én fogjam vissza magam és tegyek gesztusokat meg legyek belátó. Minek, kinek? Azoknak akik naponta mocskolnak meg köpködnek? nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!