Ha a hitel, s egyéb tartozásaimat "fizetésképtelenség"okán nem tudom fizetni, s eladok itthon mindenemet (-azt a kevesemet is), s a bejött pénzzel mondjuk úgy, lelépek külföldre, s ott letelepszem, akkor ott is behajthatják rajtam a tartozást?
Figyelt kérdés
Mert már arra is gondoltam végső elkeseredésemben,hogy ha nem lesz más módom,akkor még ezt megpróbálnám,de csak a legvégsőbb esetben,mert itthon úgy érzem,nem sok esélyem van kimászni az adósságcsapdából.2010. szept. 15. 13:28
1/3 anonim válasza:
banki adó elől asszem el lehet így menekülni esetleg.
2/3 anonim válasza:
Ott is, ha olyan országba mész melyel kölcsönös kiadatási egyezményünk van. Próbáld meg Üzbegisztánt.
3/3 anonim válasza:
Én is ezt akarom csinálni. Most vettem fel 900 ezer forintot (diákhitel), bár remélhetőleg nem kell hozzányúlnom és egybe vissza tudom fizetni. Dolgozom, abból fizetem az iskolát, de nem kockáztathatok. Én, ha nem találok semmilyen munkát és nem tudom visszafizetni, akkor Grúziába fogok menni és rejtélyes körülmények között eltűnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!