Jobb lenne nálunk is a heti fizetés a havinál szerinted?
#12 Szerintem manapság hülye aki nem fektet be. Ma már egy okostelefonnal gyakorlatilag bármibe be lehet fektetni: részvények, kripto, arany, stb.
Nekem mindig van pár százezrem befektetve. Most leginkább búzába és aranyba.
#12: na igen... Főleg nem reális IRREÁLIS kamatokkal dobálózni..
Havi 10%... Itt vált totál nevetségessé a kérdező.
15: de te azt állítottad, hogy a munkáltató használja a pénzedet és nála kamatozik 10%-ot!!!
"a munkáltató használja egy egész hónapig a pénzedet és 1 hónap használatnak már legalább 10% kamata van"
Látom itt kár erőlködnöm.. de azért leírom újra: mint előbb is írtam a 10% csak abban az esetben helyes, ha jól fektetsz be. Most amennyire emelkedik napi szinten a búza és az arany ára simán lehet akár heti 10% nyereséget elérni amíg ez a növekedés meg nem áll egy szinten, de ehhez az is kell, hogy ügyesen fektess be és legyen benne tapasztalatod.. Mivel a munkáltató egy teljes ledolgozott hónap utána adja oda a pénzedet,e z valahol mégis kihasználás mivel elveszi a lehetőségét, hogy te elköltsd, vagy befejtesd azt a pénzt, így gyakorlatilag addig ő rendelkezik felette és ezzel sajnos sok magyar munkáltató vissza is él Magyarországon, főleg a próbaidős alkalmazottaknál hallom ezt leggyakrabban.
Tehát velük simán megteheti a munkáltató azt is, hogy azt mondja a Te munkád szar volt és a megbeszélt összegnek csak a felét fizeti ki.. Ilyenkor mehetsz Te a akár hová, mert úgyse tudsz vele mit kezdeni.
De úgy látszik Magyarországon sokan szeretik ha kihasználják, akkor hajrá, csak ha valaha pórul jártok emiatt akkor nem ám rinyálni.. ;)
Hülyesegeket beszélsz...
Nem teheti meg a munkáltató h nem fizeti ki a mszerződesben szereplő összeget. Mert a munkaügyi bíróság a triplajat fizetteti ki vele kártérítésként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!