Miért irigykednek a rosszul kereső, alul képzett emberek a jól keresőkre?
Figyelt kérdés
Nyilván vannak olyanok, akiknek ölükbe pottyant a jólét, gazdag családban születtek, az nem az ő érdemük, ezt aláírom. De! Például egy főorvos, sok éve a pályán lévő szakgyógyszerész, mérnök, informatikus viszonylag magas fizetését, miért kell irigyelni? Nem gondolják, hogy rengeteg energiába került ideáig eljutni? Nem gondolják, hogy sokkal több ész kell hozzá, mint egy gyári betanított munkához? Nem gondolják, hogy ezek az emberek nagyon fontos, magasfokú értéket állítanak elő? Nem annyi a munkájuk, hogy tedd ide, tedd oda . Nem a politikusokról, szupergazdagokról beszélek, az más tészta, ott sok gazember van. Hanem a viszonylag jól kereső emberek iránti irigységről. "Csak a fizikai munka a becsületes munka", meg társai típusú beszólásokról.2022. ápr. 9. 09:18
21/21 anonim válasza:
#20 nem próbáltam, különben meg tudnád mutatni ezt az állítást.
Látod attól hogy itt erősködsz akkor se leszel szakmailag megfelelő, még ha beseggelted az anyagot a papírszerzésre, akkor sem.
Ez van. Manapság már egyre kevésbé a papír számít, hiszen sokan látják a felsőoktatási képzések színvonalát.
Az viszont biztos hogy a propaganda, és a felsőbbrendűség elhitetése az jól megy ezeknek az intézményeknek, bár én néha hangosan kuncogtam az első napokon, hogy mennyire szerencsések hogy ott tanulhatunk, de sok fogékony kisebbségi komplexusos ember van erre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!