Hogyan lehetséges ilyen jóléti Fidesznél hogy sok magyarnak nyaralásra sincs pénze?
De mennyinek van, akinek 5-10 éve esélye sem volt...
Azért az sem mindegy m
Nekem meg nincs.
Évek óta nincs.
Na és most?.
És nem azt kell nézni hogy kiknek van hanem azt hogy vannak olyanok akiknek nincs pénzük nyaralásra. Miközben a Fidesz azt hazudja hogy akkora jólét van mint a nyű.
Hát akkor nem is tudom hogy miért kell sokaknak nélkülözni is, miközben sokaknak a munkabére a béka feneke alatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet tagadni de ez van!!!!!!!!!!
5.
Nem szocializmus van.Fel kellene fogni több, mint 30 évvel a rendszerváltás után.
Igen, vannak, akik nélkülöznek, vannak akik dőzsölnek.Valaki a Maldívon nyaral, valaki Balatonnál.
Ez így természetes és normális.
Az átlag életszínvonal viszont növekedett az elmúlt 12 évben.
5# amit leirtál azt tüdod minek hívom: olcsó, ballibernyák propaganda!!
Úgy is kezelem. A vasárnapi választáson is ezért kaptatok ki iszonyatosan, mert ti ezt nyomjátok, a VALÓSÁGban azonban az emberek döntő többsége nem így gondolja, tapasztalja.
Erre szoktam azt mondani, hogy ha nekem reggel fáj a fejem, mikor felkelek, miért gondolnám azt, hogy ma reggel mindenkinek fáj a feje, aki felkelt. Ti így gondoljátok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!