Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehetséges ilyen...

Hogyan lehetséges ilyen jóléti Fidesznél hogy sok magyarnak nyaralásra sincs pénze?

Figyelt kérdés

Nincs pénz nyaralásra avagy dübörög a jólét? 🤔

[link]

2022. ápr. 8. 10:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

De mennyinek van, akinek 5-10 éve esélye sem volt...

Azért az sem mindegy m

2022. ápr. 8. 10:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van pénzem és a legtöbben az ismerősi körömben eljutnak minden évben külföldre (Törökország,Spanyolország,Görögország,Portugália,Olaszország).
2022. ápr. 8. 10:02
 3/11 A kérdező kommentje:

Nekem meg nincs.

Évek óta nincs.

Na és most?.

2022. ápr. 8. 10:04
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
nyugati propaganda
2022. ápr. 8. 10:04
 5/11 A kérdező kommentje:

És nem azt kell nézni hogy kiknek van hanem azt hogy vannak olyanok akiknek nincs pénzük nyaralásra. Miközben a Fidesz azt hazudja hogy akkora jólét van mint a nyű.

Hát akkor nem is tudom hogy miért kell sokaknak nélkülözni is, miközben sokaknak a munkabére a béka feneke alatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lehet tagadni de ez van!!!!!!!!!!

2022. ápr. 8. 10:07
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

5.

Nem szocializmus van.Fel kellene fogni több, mint 30 évvel a rendszerváltás után.

Igen, vannak, akik nélkülöznek, vannak akik dőzsölnek.Valaki a Maldívon nyaral, valaki Balatonnál.

Ez így természetes és normális.

Az átlag életszínvonal viszont növekedett az elmúlt 12 évben.

2022. ápr. 8. 10:10
 7/11 anonim ***** válasza:
66%

5# amit leirtál azt tüdod minek hívom: olcsó, ballibernyák propaganda!!

Úgy is kezelem. A vasárnapi választáson is ezért kaptatok ki iszonyatosan, mert ti ezt nyomjátok, a VALÓSÁGban azonban az emberek döntő többsége nem így gondolja, tapasztalja.

Erre szoktam azt mondani, hogy ha nekem reggel fáj a fejem, mikor felkelek, miért gondolnám azt, hogy ma reggel mindenkinek fáj a feje, aki felkelt. Ti így gondoljátok....

2022. ápr. 8. 10:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki máshogyan definiálja a jólétet. Valakinek már az jólét, hogyha kényelmesen ki tud jönni hónap végére, vagy egy héten háromszor tud húst tenni az asztalra. És ahogy én látom, manapság már nem annyira divat nyaralni járkálni, legalábbis a nép alsó rétegeiben, egyszerűen nincs rá igény.
2022. ápr. 8. 10:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Az nem újdonság, hogy a szegényeknek nincs pénze nyaralni. Ez a világ többi részén is így van, pedig ott nincs is Fidesz.
2022. ápr. 8. 10:21
 10/11 anonim ***** válasza:
29%
#9, a kérdező arra akart rámutatni, hogy a fidesz retorikája szerint olyan, hogy „szegénység”, nem létezik Magyarországon.
2022. ápr. 8. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!