A privatizált, iszapos, méregdrága és vacak Balaton helyett miért nem mennek olcsóbban, minőségibb nyaralásra az emberek inkább külföldre?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 09:04
1/18 anonim válasza:
Gondolkodom rajta (ha be lennék oltva, hehe!)
Igen a Balcsi teljesen belterjes lett. ÉS dupla olyan drága, mint még amikor a helyi idegenforgalmi szervek üzemeltették.
2/18 anonim válasza:
De hát a kérdésedben benne van a válasz,te nem olvastad el amit leírtál?
3/18 anonim válasza:
Persze,hogy benne van a kérdésében a válasz, viszont jó egy kicsit belemenni, eldumcsizni róla.
4/18 A kérdező kommentje:
Milyen válasz van benne? Hol van arra válasz, hogy ha van egy család, aki sokallja a Balatoni árakat, miért nem megy inkább külföldre?
2021. jún. 21. 09:28
5/18 anonim válasza:
Sokan vannak úgy vele hogy megveszik a drágábbikat mert az biztos jobb mint az olcsóbb.
7/18 anonim válasza:
Az egységsugarú magyar
- fél külföldre menni, mert megmondták neki, hogy félnie kell vírustól, migránstól, stb
- nem beszél semmilyen nyelven és ha egy utazási iroda nem viszi el, nem mer elindulni
- szép kártyával csak itthon fizethet.
8/18 anonim válasza:
+ főzi a lecsót, meg a paprikás krumplit akkor is ha nyaral, és legfeljebb egyszer megy el sült halat, vagy lángost enni, de azt is csak azért, hogy ha hazaér elmondhassa, hogy mekkora a drágaság
9/18 anonim válasza:
8) sajnos már ez sem igaz, itthon minden drágább.
10/18 anonim válasza:
Én szeretem a Balatont, de szívesebben megyek Egerbe, Szegedre és Debrecenbe. Nem értem miért kell nyomni a Balatont, amikor annyi más, szebb és olcsóbb táj is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!