Ha ennyire "mindmeghalunk", akkor miért számítanak a Balcsinál a hosszú hétvégén nyári mértékű forgalomra?
Sok maszkos zombi ott fog tinglitanglizni...
Érdekes egyveleg lesz... tömeg, benne flangálnak a rendőrök, önkéntesek és önkéntelenek is, meg a katonák...
Amúgy négyes teljesen igazad van.
Kérlek szépen, tudod, mikor durvult be a drágulás? - Nagyjából 2017 után...
X kemping (déli part, 2-3000 ft-os éccakáról úgy felugrott 6-7-8000 ft-ra, mint a huzat!)
2018-ban majd' kiesett a fejem a számon, amikor mentem becsekkolni (csak sátor, de nem parcella, és + villanyvételezés)
Amúgy szeretek oda menni, hozzá is szoktam már az árakhoz, de akkor is... annak idején érdekes volt.
De miért kellett azt a jó kis kempinget felújítani?... (csak az öreg fákat elég lett volna kivágni és ennyi)
Rengeteg a nyaralótulajdonos, és a tél után általában a húsvéti hosszú hétvége az első, amikor mindenki lemegy, és rendbe teszi a telket. Ez a vírustól és bármitől függetlenül mindig így van, nem csak most számítanak nagy tömegre.
Igen, vannak, akik csak tobzódni mennek el Tihanyba és Siófokra, de ilyenkor nem feltétlen ez a jellemző. Egy-két felkapottabb helyen kívül pangás van amúgy.
Én is.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!