A privatizált, iszapos, méregdrága és vacak Balaton helyett miért nem mennek olcsóbban, minőségibb nyaralásra az emberek inkább külföldre?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 09:04
11/18 anonim válasza:
Én kétszer voltam a Balatonon, 1973-ban és 2009-ben.
Iszapos volt, méregdrága egyszer nem volt privatizált másodszor igen.
Horvátországban is kétszer voltam, mindkétszer privatizált volt és méregdrága.
Lehet, keveset keresek.
De nem emlékszem olyan évre, hogy a Balcsi kongott volna az ürességtől.
12/18 anonim válasza:
Akinek a nyaralás egyenlő a vízparttal, az azt nem fogja érteni, hogy mit csinálsz Egerben, Szegeden, vagy Debrecenben.
13/18 anonim válasza:
A Balaton egy viszonylag mindenhez közel található nyilvános WC - és ez praktikus sok embernek.
14/18 anonim válasza:
Én a Balatonra sem megyek. Meg máshová sem. Szeretnék, nagyon jó lenne, de vannak sokkal fontosabb kiadások is az életemben és még vagy 20-25 évig lesznek is.
16/18 anonim válasza:
Balcsit én májusban és szeptemberben szeretem, mert akkor nincs ott a celebtömeg.
Májusban a csalogány énekel, szeptemberben pedig pulcsit kell fölenni éccaka.
Az élet egyszerű.
18/18 anonim válasza:
Ja persze az év többi részében is (októbertől-áprilisig), csak akkor szállást kell csekkolni valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!