Mit szólsz hogy az ukránok tömegesen menekülnek vissza Ukrajnába Magyarországról?
Figyelt kérdés
Elmondásuk szerint a nyelvet nehéz megtanulni, az infláció az egekbe szökik, és kevés a munkalehetőség.
2022. ápr. 8. 00:35
11/23 anonim válasza:
Ukrajna jelenleg a pokol országa. Viszont, ha innen inkább visszameennek, akkor ez sem lehet egy megbízható "országnak" nevezni...
12/23 anonim válasza:
Nem annyira pokol az, ha Mo. területét Ukrajnába rakjuk, akkor az kb. 1/5-e. Tehát 5x nagyobb területen, mint Mo. azért van helye az életnek, főleg hogy bár káoszt látni a médiában, ukrajna kb. annyi mentőcsomagot kapott már eddig, hogy simán ráver gazdaságban Mo.-ra. Még az is lehet, hogy Putyin és Zenenszkij összejátszanak, hogy egy kisebb lerohanás után az egész világ ukrajnának utaljon.
13/23 anonim válasza:
Persze a szankciók miatt ez majdnem kizárt, de Ukrajna most bőven feltöltődött pénzzel.
14/23 anonim válasza:
Megmondom őszintén, nekem amúgy se hiányoztak.
15/23 Salx Narval válasza:
Én úgy gondolom, hogy ennek hátterében főleg az állhat, hogy nem mindenki azért jött, hogy új hazát találjon nálunk, v bárhol, nyilván ilyenek vannak bőven. Az otthonaikat, felépített életüket,sokan a hozzátartozóikat hagyták hátra, hogy mentsék a gyerekeiket nyilvánvaló, hogy haza szeretnének menni ahogy az adott területen szűnnek a harcok. Ennek nem feltétlenül az az oka Magyarországon, v Lengyelországban ennyire rossz lenne a helyzet. Sok ember ragaszkodik a hazájához, akkor is ha történetesen ott most rosszabb mint máshol, ha az életét nem érzi veszélyeztetve haza akar térni. Én sem hagynám el Magyarországot végleg, akkor sem ha másutt jobb élet várna, ehhez nekem is erős kényszerítő körülmények kellenének.
16/23 anonim válasza:
Sajnos nem igaz, egyre több ukránt látok az utcán és a BKV-n.
17/23 anonim válasza:
Mindenki oda megy ahova akar.Bejöttek kaptak enni ,ha nem tetszik húzzon el a pitcsaba amerre jóvilag van.
18/23 anonim válasza:
Takarodjanak csak, nem szivesen látott férgek mind :)
19/23 anonim válasza:
Természetes, hogy hazamennek, hogy ha úgy látják, hogy nincsenek közvetlen életveszélyben. Nem jószántukból jöttek el az országból, hanem mert háború van. Jelenleg az oroszok a keleti területre koncentrálnak, a főváros körül kivonultak, az ország középső és nyugati területein nem folyik aktívan a háború, tehát akik ott élnek, nyugodtan hazamehetnek. Ha mégis forró lesz megint a talaj, van esélyük újból elmenekülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!