Ha az orosz hadsereg esetleg megtámadja Magyarországot, te menekülnél vagy maradnál?
Ukrajnában is volt pár nap, amíg mindenki eldönthette, mit akar, utána vezették be, hogy a 18-60 közötti férfiak nem hagyhatják el az országot.
Te maradnál védeni az országot, vagy mondjuk Burgenlandba vagy máshova menekülnél el?
Védené a tököm.
Mégis mit védjek?
A kormányt ami semmi támogatást nem adott, csak ellehetetlenít?
A családom akikkel alig tartom a kapcsolatot?
Az embereket akik egymást marják?
A munkahelyemet ami kihasznál?
A szaros panellakásomat?
Néha így is azon gondolkozom, mit keresek én itt.
Céltalanul lézengő: azért nem lehet olyan rossz az a munkahely, ha tusz itt kommentálni munkaidőben...
Én úgy fogom fel, hogy meg kell védeni a hazánkat, még akkor is, ha pillanatnyilag esetleg nem értesz egyet a dolgok alakulásával.
Ennyi erővel ha volt egy szar király, akkor nem álltak ki a nemesek és nem védték meg az orsázgot a töröktől, mongoloktól stb.
Félreértés ne essék, nem Orbánra célzok, aki szerintem a legnagyobb államféri és kiváló vezető, hanem arra, hogy ha a te szempontodból nem jött be az élet, a következő generációk végett harcolhatnál az országért.
Azt érzem rajtad, ami a mostani énközpontú balliberális kurzus legnagyobb báne, hogy én-én-én-én, mindent a saját szemszögünkből árazunk be, nem gondolkodunk távlatokban.
"A liberálisok azt mondják évtizedek óta, hogy nem hazájuk van, hanem lakhelyük. "
Linkelnél pontos idézetet erről, ahol ezt mondja egy liberális politikus?
Vagy ilyet nem is mondott senki, csak hazudtál egy jó nagyot, jó fideszes szokás szerint?
"azért nem lehet olyan rossz az a munkahely, ha tusz itt kommentálni munkaidőben..."
Na pont az ilyen rosszindulatú prolik miatt mondanám azt, hogy ott pusztuljon el az egész...
"Ennyi erővel ha volt egy szar király, akkor nem álltak ki a nemesek és nem védték meg az orsázgot a töröktől, mongoloktól stb."
Azért az nem ment ritkaságba a magyar történelem során, hogy annyira széthúzott a nemesség, hogy még háborús helyzetben sem segítették ki egymást/a királyt. Mohács rémlik például?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!