Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az orosz hadsereg esetleg...

Ha az orosz hadsereg esetleg megtámadja Magyarországot, te menekülnél vagy maradnál?

Figyelt kérdés

Ukrajnában is volt pár nap, amíg mindenki eldönthette, mit akar, utána vezették be, hogy a 18-60 közötti férfiak nem hagyhatják el az országot.

Te maradnál védeni az országot, vagy mondjuk Burgenlandba vagy máshova menekülnél el?

2022. márc. 29. 08:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
1-es miért nem költözöl oda? Nagyon szívesen segítek.
2022. márc. 29. 09:01
 2/15 anonim ***** válasza:
64%

Védené a tököm.

Mégis mit védjek?

A kormányt ami semmi támogatást nem adott, csak ellehetetlenít?

A családom akikkel alig tartom a kapcsolatot?

Az embereket akik egymást marják?

A munkahelyemet ami kihasznál?

A szaros panellakásomat?

Néha így is azon gondolkozom, mit keresek én itt.

2022. márc. 29. 09:03
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
2# ha úgyis idejönnek, minek költözzek el?😂
2022. márc. 29. 09:03
 4/15 A kérdező kommentje:

Céltalanul lézengő: azért nem lehet olyan rossz az a munkahely, ha tusz itt kommentálni munkaidőben...

Én úgy fogom fel, hogy meg kell védeni a hazánkat, még akkor is, ha pillanatnyilag esetleg nem értesz egyet a dolgok alakulásával.

Ennyi erővel ha volt egy szar király, akkor nem álltak ki a nemesek és nem védték meg az orsázgot a töröktől, mongoloktól stb.

Félreértés ne essék, nem Orbánra célzok, aki szerintem a legnagyobb államféri és kiváló vezető, hanem arra, hogy ha a te szempontodból nem jött be az élet, a következő generációk végett harcolhatnál az országért.

Azt érzem rajtad, ami a mostani énközpontú balliberális kurzus legnagyobb báne, hogy én-én-én-én, mindent a saját szemszögünkből árazunk be, nem gondolkodunk távlatokban.

2022. márc. 29. 09:10
 5/15 A kérdező kommentje:
*bűne
2022. márc. 29. 09:11
 6/15 anonim ***** válasza:
18%
A liberálisok azt mondják évtizedek óta, hogy nem hazájuk van, hanem lakhelyük. A német miniszter azt mondta ő hányni tud a hazaszeretettől. A NATO-ba vannak a németek is. Akkor most tőlünk mit várnak? Védjünk meg a lakhelyüket a gyarmatukat? :XD
2022. márc. 29. 09:12
 7/15 anonim ***** válasza:
65%

"A liberálisok azt mondják évtizedek óta, hogy nem hazájuk van, hanem lakhelyük. "

Linkelnél pontos idézetet erről, ahol ezt mondja egy liberális politikus?

Vagy ilyet nem is mondott senki, csak hazudtál egy jó nagyot, jó fideszes szokás szerint?

2022. márc. 29. 09:14
 8/15 anonim ***** válasza:
55%

"azért nem lehet olyan rossz az a munkahely, ha tusz itt kommentálni munkaidőben..."

Na pont az ilyen rosszindulatú prolik miatt mondanám azt, hogy ott pusztuljon el az egész...

2022. márc. 29. 09:15
 9/15 anonim ***** válasza:
94%
Menekülni fölösleges. Egy atomháború elől nem tudsz elfutni, márpedig ez 5-ös cikkely.
2022. márc. 29. 09:56
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ennyi erővel ha volt egy szar király, akkor nem álltak ki a nemesek és nem védték meg az orsázgot a töröktől, mongoloktól stb."

Azért az nem ment ritkaságba a magyar történelem során, hogy annyira széthúzott a nemesség, hogy még háborús helyzetben sem segítették ki egymást/a királyt. Mohács rémlik például?

2022. márc. 29. 10:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!