Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az orosz hadsereg esetleg...

Ha az orosz hadsereg esetleg megtámadja Magyarországot, te menekülnél vagy maradnál?

Figyelt kérdés

Ukrajnában is volt pár nap, amíg mindenki eldönthette, mit akar, utána vezették be, hogy a 18-60 közötti férfiak nem hagyhatják el az országot.

Te maradnál védeni az országot, vagy mondjuk Burgenlandba vagy máshova menekülnél el?

2022. márc. 29. 08:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, de azóta már csak fejlődött az emberi tudat, nem? 500 év alatt... Vagy ugyanazt várjuk el 2022-ben is magunkl, az emberiségtől, a magyarságtól, mint 500 éve?
2022. márc. 29. 10:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Éppen hogy a történelemből tanulva ma már nem követhetjük el ugyanazt a hibát, Sajnos vannak itt olyan balliberális, munkakerülő emberek, akik szívesebben szöknének Burgenlandba.
2022. márc. 29. 10:37
 13/15 anonim válasza:
89%
Ha fejlődött volna valamit a magyar emberek tudata ámblokk, nem itt tartana az ország .
2022. márc. 29. 10:38
 14/15 A kérdező kommentje:
Dehogynem fejlődött, nem egy liberálbolsevik jelenlegi ellenzéket, hanem egy progresszív, magyar embereket figyelembe vevő kormányzatot szavaznak meg újra és újra. Ez szerintem nagyon nagy fejlődés, egyre kevesebb a birka. 2002 nagy blama volt, nem ismétlődhet meg.
2022. márc. 29. 11:18
 15/15 anonim ***** válasza:
56%
Menekülnék mivel adóztam itt a legmagasabak az adóterhek ha háboru van az kormányzás kudarca.De megint az átlag ember fizesen mindenért felfogás unalmas már.Ezért az 1 között lépnék ahol nem háburozik a kormányzás 12 éve olyan elenfelekel szemben akik nem ütnek vissza.Meg az állam kezdjük ott semmit nem is ad lakást én veszem munkát én keresek.Oktatás nincs ha beteg vagy akkor meg mehetsz magánba ahol el is látnak az államival szemben ahol a semmire is fizetnek.Mit adot az állam kérdezö ja meg van Győzikét a parlamentbe ez az elszámoltatás.
2022. márc. 29. 11:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!