Miért van az, hogy hogyha a Fidesz csinál valami ódivatú dolgot, akkor sír az ellenzék, hogy parasztok, ha meg valami modern dolgot, akkor meg azért sír, hogy nem erre kéne költeni?
Pár éve pl. meghírdette a Fidesz a Nemzeti Húsgalamb-programot. Erre jött a sírás, hogy ez középkorias, normális országok nem galambászkodnak, hanem szondát küldenek a Jupiter valamelyik holdjára.
Később bejelentette a Fidesz, hogy képezni fognak új magyar űrhajóst, erre meg az a sírás jött, hogy ilyen scifi-s álmok helyett alapvetőbb dolgokra kéne pénzt költeni.
Egyikkel sincs bajom. Csak mit takar ez a magyar űrprogram??
Valamint tényleg jobb lenne pl az úthálózatot rendbe tenni végre. De ez is már egy 10 éve fennálló probléma. (van ahol a földútat is vissza sírják, mert ez a silány aszfalt még rosszabb)
A hagyomány őrzős dolgokkal nincs bajom. Az olyat többe nézem, mint a focit.
Mondjuk én egyiket se kritizáltam, bár ellenzéki vagyok. Ezeknél sokkal elvadultabban értelmetlen pénzszórásai vannak az állampártnak.
Bár mondjuk ez a kettő is elég nagy kreténségnek hangzik, így ahogy mondod.
Mondjuk mi lenne, ha a kettő között elhelyezkedő tartománnyal: a magyar társadalom 2022-es problémáival foglalkoznának.
Valahol a húsgalambprogram és a magyar NASA között helyezkedhetne el mondjuk a pedagógusok bérének rendezése, a közoktatás, egészségügy, vagy ha már mindenképp röpködni akarnak, mondjuk a polgári légiközlekedés.
De lefogadom, fideszes szemmel nézve sokkal égetőbb kérdés, hogy első osztályú galambhúskapszulát vihessenek magukkal a magyar űrhajósok a nemzetközi űrállomásra.
(P.S. Az is lehet, hogy csak a kétfarkúak szavazóira pályáztak, ezért lopják a programjukat :-)) )
"Pár éve pl. meghírdette a Fidesz a Nemzeti Húsgalamb-programot."
De, sikerült?
Azóta is tele a boltok galambokkal ... ja nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!