Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Medgyessynek kéne vezetnie az...

Medgyessynek kéne vezetnie az ellenzéket?

Figyelt kérdés
Ő 2002ben leváltotta Orbánt

2022. ápr. 7. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
80 éves. Mellesleg jobb a viszonya Orbánnal, mint bármelyik ellenzékivel.
2022. ápr. 7. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Én amúgy bírtam a Megyót. Ott a holdudvara volt rohadék. Meg az SZDSZ. Megy a Gyurcsány.
2022. ápr. 7. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

Azt hittem azért annyira nem kicsi az ellenzéki összefogás tábora, hogy már tényleg nem találtok senkit aki még nem bukott meg az ország vezetésében, de lehet hogy tévedtem.

Tényleg nincs senkitek? Vissza kell hozni azokat akik már egyértelműen buktak? Vagy azt akarod mondani hogy egy bukott, a sajátjai által puccsal leváltott miniszterelnök is jobb, mint ezek az ellenzéki politikusok?

Ebben nem fogok veled vitatkozni.

2022. ápr. 7. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ellenzéket senkinek sem kellene vezetni, mert olyanok, mint az engedetlen kutyák. Haladnak, de össze-vissza mindenfele.
2022. ápr. 7. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Viszont a jelenlegi ellenzékhez képest Medgyessy,Kovács László stb. kalapos úriemberek.
2022. ápr. 7. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!