Ez a baloldali pártok narratívája, ezzel próbálják támadni a pártot.
2022. ápr. 7. 22:38
14/28 anonim válasza:
13
Olvasd el a programjukat. Rémálom az egész. Azt talán csak nem a ballibsi pártok írták nekik.
2022. ápr. 7. 22:39
15/28 anonim válasza:
Magyarországon a fél ország nemzetgyűlölő, a kisebbségek is rengetegen vannak, akik nem szimpatizálnak a nemzeti oldallal, és ezek előszeretettel mondják mindenkire (még Orbánékra is), hogy fasiszták, trappisták meg minden ilyesmi (nem mintha tudnák e szavak jelentését). Nem zavarja a kisebbségeket, hogy azért lehetnek itt, mert a térség legliberálisabb országa vagyunk, Ukrajnában vagy Szlovákiában meg keményen elnyomnák őket. Pedig 1 millió izraelitát is befogadtunk 100 éve, de őket sem zavarja ez a tény.
2022. ápr. 7. 22:39
16/28 anonim válasza:
Sorold az erre vonatkozó bizonyítékokat :)
Egyébként halálbüntetés az Egyesült Államokban is van, ők is fasiszták ugye? :)
2022. ápr. 7. 22:40
17/28 anonim válasza:
Cigányozás, homofóbia, könyvdarálás, halálbüntetés, szibériai bérrabtartás.. Kell még valamit mondanom Ildikó??? 🤔🤔🤔
2022. ápr. 7. 22:43
18/28 anonim válasza:
Nekem inkább úgy tűnik akik lenácizzák a Mi Hazánkat, jóval nagyobb nácik. Ilyen típusú emberekből kerültek ki a legjobb kápók anno.
2022. ápr. 7. 22:44
19/28 anonim válasza:
Cigányozás - kimerik mondani ezt a szót
homofóbia - felszólalnak az lmbtq lobbi ellen
könyvdarálás - felszólalnak az lmbtq lobbi ellen
halálbüntetés - több liberális országban is van
szibériai bérrabtartás - ennek pláne mi köze a fasizmushoz?? :D
Ezek elég gyenge "érvek"
2022. ápr. 7. 22:46
20/28 anonim válasza:
16
Egy másik kérdésnél megtettem, de nem ért célba. De mondom, olvasd el a programot. Tele van ostobábbnál ostobább kezdeményezésekkel, amik nemcsak hatékonytalanok, de mélyen sértik az emberi jogokat.
Amúgy kib.szott álságos, hogy Amrikával érvelsz. Amerikára a szabad piac és a liberális eszmék is jellemzőek, ezeket gondolom nem akarjátok átvenni onnan. :D
(Ahogy én sem, szerintem az USÁ-ban túlságosan szabadjára engedték a kapitalizmust és a liberalizmus egy nemét.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!