Mi lehet az oka a Fidesz hatalmas győzelmének?
Sokszor leírtam már, bemásolom ide is.
Én a baloldali kormányok alatt voltam huszonéves. Úgy elkúrni, ahogy a Gyurcsányék elkúrták, nem lehet véletlenül. Soha többet nem szabad visszaengedni őket.
Kétharmados többséget szerezni sem lehet véletlenül, pláne négyszer egymás után. Ez egy elég erős üzenet a magyaroktól, hogy nem kérnek abból a bandából soha többet, de csak nem esik le a tantusz a baloldalon.
És bár sokaknak nehéz elhinni, de a Fidesz alatt valóban jobban élünk, a jóléti intézkedések sok olyan családnak hoztak magasabb életszínvonalat, akiket korábban a baloldal egyáltalán nem támogatott, így nem is fognak az életben többet oda szavazni.
Meg aztán csak rá kell nézni erre az Összefogásra. Hat olyan párt, akik annyira távol állnak egymástól, hogy az Orbánozáson kívül semmi közös pont nincs bennük, alkalmatlan az ország vezetésére. A Fidesz egyészen egyszerűen mindenben jobb náluk. Emberekben, összetartásban, hitelességben, eredményekben.
#26 De most komolyan, kit tudnál elképzelni a jelenlegi ellenzékből?
Kapásból MZP-től, Jakabtól, Dobrev-Gyurcsánytól, azonnal meg kéne szabadulni. És akkor még elég határeset Fegyőr, Donáth, Kunhalmi, Karácsony, Gréczy, a Jobbikos nőci, aki küldjünk fegyvereket/katonákat tolt, + a többi Jobbikos, aki karlendítőzik.
Schiffer meg Vona se volt tökéletes, de még ha velük lenne tele az ellenzék, akkor azt mondanám van értelme ellenzékváltásról beszélni, amíg a mostaniak vannak, addig teljesen mindegy mit csinálnak.
Segítek:
- A Jobbik és a DK a Fidesz zsebében van. (háztáji ellenzék)
- Soha a büdös életben nem fog nyerni egy olyan párt/szövetség, amiben benne van Gyurcsány.
- MZP elkövette azt a hibát, hogy feltételezte, hogy az emberek észérvek alapján döntenek.
- Az ,,összefogás" Ukrajna pártján áll és ezt sokat hangoztatta, a magyarok többsége pedig rühelli az ukránokat érthető okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!