Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lehet az oka a Fidesz...

Mi lehet az oka a Fidesz hatalmas győzelmének?

Figyelt kérdés
Óriási arányú győzelmet aratott a Fidesz. A 199 megszerezhető mandátumból 136 az övék lett. Az azért magáért beszél. Én is Fidesz győzelemre számítottam, de nem ilyen nagy arányban azért.

2022. ápr. 7. 06:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
55%
Hülye az ország. Megszavazták 2022 ben azt a pártot, amely 2010 óta szarrá lopja az országot, gyengíti a fizetőeszközünket stb stb stb. Nincs más megoldás, birkanép vgagyunk.
2022. ápr. 7. 07:53
 22/29 anonim ***** válasza:
40%
Az hogy vidéken nincs internet, nincsen kábel tv, csak az m1-et nézi mindenki. Azt sem tudják van más párt csak a fidesz
2022. ápr. 7. 07:55
 23/29 anonim ***** válasza:
18%
22# akassz akkor kolompot a nyakadba
2022. ápr. 7. 07:56
 24/29 anonim ***** válasza:
59%
Az hogy a szociális válságban élők nem veszik észre, hogy abban vannak, sőtúgy gondolják a fidesz alatt plusszosan jöttek ki.
2022. ápr. 7. 08:04
 25/29 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha az ellenzék végre felismerné, hogy mik a vereség fő okai, és ezen változtatnának. Van rá 4 évük. Ezt a vidék gyalázása cirkuszt, el kellene felejteni már, ez nem volt eddig sem célravezető. Nem a 60-70-es, 80-as éveket éljük már. Amiket itt a vidékről elmondanak, az kb. akkoriban volt inkább érvényes, de akkor sem teljesen. Kellene csinálni egy jó programot, az ilyen Gyurcsány féléket elfelejteni. Nem a Fideszt gyalázni, hanem jó alternatívát kínálni helyette. Amíg az ellenzék nem változik, addig mindig Fidesz kétharmad lesz. Ez pedig az országnak sem jó. Már csak azért sem, mert kellene az új, jobb irány. De azt ilyen DK féle pártokkal nem lehet elérni.
2022. ápr. 7. 08:10
 26/29 anonim ***** válasza:
63%

Sokszor leírtam már, bemásolom ide is.

Én a baloldali kormányok alatt voltam huszonéves. Úgy elkúrni, ahogy a Gyurcsányék elkúrták, nem lehet véletlenül. Soha többet nem szabad visszaengedni őket.

Kétharmados többséget szerezni sem lehet véletlenül, pláne négyszer egymás után. Ez egy elég erős üzenet a magyaroktól, hogy nem kérnek abból a bandából soha többet, de csak nem esik le a tantusz a baloldalon.

És bár sokaknak nehéz elhinni, de a Fidesz alatt valóban jobban élünk, a jóléti intézkedések sok olyan családnak hoztak magasabb életszínvonalat, akiket korábban a baloldal egyáltalán nem támogatott, így nem is fognak az életben többet oda szavazni.

Meg aztán csak rá kell nézni erre az Összefogásra. Hat olyan párt, akik annyira távol állnak egymástól, hogy az Orbánozáson kívül semmi közös pont nincs bennük, alkalmatlan az ország vezetésére. A Fidesz egyészen egyszerűen mindenben jobb náluk. Emberekben, összetartásban, hitelességben, eredményekben.

2022. ápr. 7. 08:30
 27/29 Dzsonszi ***** válasza:
79%

#26 De most komolyan, kit tudnál elképzelni a jelenlegi ellenzékből?

Kapásból MZP-től, Jakabtól, Dobrev-Gyurcsánytól, azonnal meg kéne szabadulni. És akkor még elég határeset Fegyőr, Donáth, Kunhalmi, Karácsony, Gréczy, a Jobbikos nőci, aki küldjünk fegyvereket/katonákat tolt, + a többi Jobbikos, aki karlendítőzik.

Schiffer meg Vona se volt tökéletes, de még ha velük lenne tele az ellenzék, akkor azt mondanám van értelme ellenzékváltásról beszélni, amíg a mostaniak vannak, addig teljesen mindegy mit csinálnak.

2022. ápr. 7. 08:40
 28/29 felkelhetetle ***** válasza:
70%

Segítek:

- A Jobbik és a DK a Fidesz zsebében van. (háztáji ellenzék)

- Soha a büdös életben nem fog nyerni egy olyan párt/szövetség, amiben benne van Gyurcsány.

- MZP elkövette azt a hibát, hogy feltételezte, hogy az emberek észérvek alapján döntenek.

- Az ,,összefogás" Ukrajna pártján áll és ezt sokat hangoztatta, a magyarok többsége pedig rühelli az ukránokat érthető okok miatt.

2022. ápr. 7. 09:36
 29/29 anonim ***** válasza:
25%
#29! A választás előtti hetekben 2 db mzp nagyinterjút is megnéztem, hogy megismerjem a programját, megértsem a kommunikációját (összehasonlítás: 0, azaz nulla db Orbán-interjút néztem meg az elmúlt évbe). Segíts kérlek, mik voltak az észérvek? A riporterek vért izadtak, hogy kihúzzák belőle, de nem sikerült.
2022. ápr. 7. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!