Hatalmas nagy oroszimádó magyarok, 10 év börtön járhat azért ha nem értesz egyet a háborúval. Biztos tapsikolni akartok, hogy elruszkisodjon az orszàg?
Honnan jött ez a baromság hogy "oroszimádó" magyarok? Ez az ellenzék propagandája te meg beveszed.
Magyar ember hivatalból gyűlöl minden szláv népet, hiszen ezek betolakodó népek, koszosak buták stb. Igazából kb annyi különbség van h valaki az ukránt gyűlöli jobban valaki meg az oroszt, és mivel az oroszok szerencsére már 30 éve elhúztak a f . szba, az elmúlt 30 évben csak az ukránok keserítették szinte folyamatosan a magyarok életét. Emiatt sokan vannak akik jobban gyűlülik őket, mint az oroszokat. De ettől még nem lesz valaki orosz imádó.
#4 Semmi. Ahogy nincsenek is oroszimádó magyarok.
Csak szegény ellenzékiek agyában végleg összekuszálódott az a pár agysejt a vasárnapi hatalmas vereségüktől és minimálisan sem képesek értelmesen gondolkodni.
hagyjuk, ne piszkáljuk! Még a végén elfelejti hogyan kell lélegezni. Azzal a kevés agysejttel ez is kihívás lehet neki.
Mutass nekem egyetlen oroszimádó magyart!
Ne a részeg csövest aki egy feles pálinkáért bármilyen hülyeséget belemond a kamerába
Hanem egy legalább 8 osztályt végzett dolgozó embert aki őszintén mondja ezt
Nem tudom hány osztályt végeztek, de vannak azért olyanok, akik orosz pártiak és visszavárják őket. Nem értem őket, mert anno mindenki őrült, amikor végre elhúztak innen, mert semmi jóval nem járt az, hogy itt voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!