Miért egybites és birka az a szavazó aki nem volt hajlandó a levitézlett kommunistákra szavazni akik most éppen rendszerváltóknak nevezték magukat ?
Vadai, Gyurcsány, Dobrev, Kunhalmi, Hiller.
Most komolyan ezekre kellett volna szavazni mint rendszerváltók ?
Amíg velük tolja az ellenzék addig marad a fidesz.
Beeeeee.
A 16 év indok arra hogy visszaadjuk nekik a hatalmat ?
És hol a garancia hogy nem ott folytatják ahol leváltottuk őket.
A mézes mázos ígéretekkel tele a padlás. Ráadásul nekem nem is voltak olyan hitelesek azok az ígéretek.
Honnan tudod, hogy a kérdező vidéki?
"A 16 év indok arra hogy visszaadjuk nekik a hatalmat ?"
Nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy látványosan semmire se figyeltél oda az elmúlt 12 évben csak azért, mert van a gyurcsány, akire mutogathatsz.
"És hol a garancia hogy nem ott folytatják ahol leváltottuk őket."
Ott, hogy ha normálisan felmérnéd a helyzetet, rájönnél, hogy a gyurcsányista "ott folytatás" az egy évtizede végetért gazdasági világválságot takarta, nem valami MSZP-specifikus lopást, amit 2022-ben, 26-ban folytathattak volna/nának, ahogy a 2012 óta tartó növekedés se a Fidesz érdeme, hanem ugyanolyan globális jelenség, ami Észtországtól Albániáig egész Kelet-Európában jelen van.
Akkor térjünk vissza a gyurcsányi kezdetekhez.
Nem tudom ismered-e a történetet hogyan lett a csóró kisztitkárból gazdag ember ?
Aztán volt ott abban az időben privatizálás olajszőkítés és hasonló nyalánkságok amiért ez a banda egy demokráciában mostanában szabadult volna a börtönből.
Szóval van bőséges tapasztalat a másik oldalon is hogyan kell nagyban bűnözni.
Én se értem h 30 év alatt hogy nem sikerült kigenerálni egy fiatal generációt, miért tűnnek fel még szinte mindig az ellenzékben volt MSZMP-sek
Ja igen, tudom miért, mert boomerek uralják a teljes magyar politikát...
Akkor levonhatjuk a következtetést, hogy mindkét oldalon levitézlett kommunistákra szavaztak a polgárok.
Ebből pedig az következik, hogy vagy mind a két oldal egybites birka, vagy mindenki helikopter.
Én az első megoldás felé hajlok, mert egy ekkora barom népet még nem hordott a hátán a föld mint a magyar. Ahelyett hogy gyurcsány és orbán egymással sakkoznának a börtöben 4 évente szavazunk rájuk.
Ez így van. Egyébként Orbán nem levitézlett komcsi csak úgy viselkedik. A másik oldalon valóban felbukkan jó pár MSZMP-s arc
A lényeg h mindegyik boomer, és a boomerek többnyire komcsik, ezért lett idővel a Fideszből is rendszerváltó párt helyett komcsi párt
Meg kéne már szabadulni a boomerekből, csak mindig lehurrognak ha ezt szóvá teszem. Pedig a boomerek minden bajnak a forrása. Ha kizárnánk őket a politikából, azaz nem lehetne rájuk szavazni és nem is szavazhatnának, a világ jobb hely lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!