A Baloldali összefogásban ez a nagy "összefogás"?
Márki-Zay Péter vesztett és picit tehet róla de ez a nagy összefogás? egy az egybe egyedül hagyják majd videóüzenetben szidják? rádásul pont Jakab aki tönkretette a Jobbikot és pont Gyurcsány aki miatt többszáz ezren nem szavaznak az összefogásra! pont még ők szidják márki zayt?
Szóval kedves balosok! tényleg erre a egymást gyilkolják és elárulják pártra szavaztok?
Hát igen! orbán azért nem számoltatta el gyurcsányt mert kell valakire mutatni mindig!
Nincs baloldal, ellenzék v... illetve bocs, az sincs.
Rájuk szavaztam.
De egyetértek.
Sajnáltam MZP-t, ahogy ott hagyták a szarban.
Jakab volt a legnagyobb csalódás, Gyurcsányon mondhatni nem lepődtem meg.
A mi kerületünkben Momentumos jelölt nyert, errefelé ők a legnépszerűbbek.
Én mellettük vagyok, és bízok abban, hogy sikerül kilépniük az árnyékból, és el tudnak érni valamit. De ehhez erősödniük kell.
A többiek leírták magukat.
(Illetve Karácsonnyal nincs bajom, de nem miniszterelnöknek való, ő azt nem bírná el, és ezt pontosan tudja magáról.)
Egyébként tudjátok mi a legviccesebb?
Dúró Dóra ledarált 1 könyvet és sok támadást kapott ez miatt! és mi történt? Egész Mi Hazánk ott állt mellette és kiálltak érte!
A Baloldalnál MZP vesztett és a saját szövetségesei szúrják hátba....
És akkor felteszem a kérdést... kinél van "összefogás"?
#3 vagyok.
Többek között ezért IS buktak. (Nem csak ezért, de közrejátszott).
Látszott, hogy nem tudnak rivalizálás nélkül összetartani :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!