MZP pártjának mi lesz a neve? "Csak előre"?
Figyelt kérdés
AZt mondta többször MZP legutóbb a választások után is, hogy pártot alapít, ahol a szavazóit tömöríti egybe. Mi lenne a legjobb szlogen erre? Sokat mondta azt a kifejezést, hogy "csak előre", "előre megyünk". Lehetne ez is a neve? Hisz erről ismerjük meg.2022. ápr. 5. 15:52
1/7 anonim válasza:
Nemtudom de én biztos rá fogok szavazni egész életembe! 💙🙌🏻☺
2/7 anonim válasza:
"Csak felfelé" a szlogenje, nem a "csak előre". A párt nevéről egyelőre nem tudunk semmit, valószínűleg még ő sem. A Mindenki Magyarországa Mozgalom név nekem tetszik, valami ahhoz hasonló lehetne. De szerintem nem ezen fog múlni a sikeressége.
6/7 anonim válasza:
Csak felfelé!
Az "előre megyünk" a fidesz-szlogen volt, ne keverd az irányokat, Kérdező! :))
7/7 anonim válasza:
#3 mintájára: 3M - "mi megvédünk titeket". Jaaa, ilyen már van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!