Tε is sajnálod, hogy nem halljuk MZP "aranyköpéseit", mert nem ül be a Parlamentba?

A 6 pártelnök átnéz rajta. Átnézett akkor is amikor miniszterelnök jelölt volt de nem hívták meg az egyeztetésekre.
MZP már akkor érezhette hogy nincs helye az országos politikában.
A sztori azzal kezdődött amikor karácsonnyal összeálltak klárika ellen. Fletó nem felejt.

Az ellenzék egyetlen gerinces embere, még ha nem is a legjobb szónok. Micsoda dolog, hogy bukta után rátolják az egész felelősséget?
Egyébként sok dologban igaza van. A populista dumák ellen, amikor szólt. Ki fizetik meg a háborút, ha nem az emberek? Teljesen jogos.
A NATO-ról ügyetlenül szólt, de ha NATO vezetése úgy dönt, hogy beszáll a háborúba, akkor nincs mese, tagországként nekünk is részt kell venni a műveletekben. Nincs más lehetősége OV-nak sem.

Egyelőre még nem is döntötte el, azt mondta átgondolja. Bár a szavából én is úgy érzékeltem, hogy inkább hajlana afelé, hogy marad Hódmezővásárhelyen.
Viszont szerintem még hallani fogsz róla :) Hamarosan pártot alapít, amellyel feltehetően az EU-s választásokon is elindul. Most úgy gondolom, hogy 2026-ig még jelentős változások és átrendeződések lesznek az ellenzéknél. Hogy ez mennyire lesz jó vagy rossz, az kiderül.
"MZP már akkor érezhette hogy nincs helye az országos politikában."
Az, hogy a pártoknak nem tetszett (bár itt is volt kivétel, pl a Momentum nem nézett át rajta soha), nem jelenti azt, hogy nincs helye a politikában. Hosszabb távon szerintem még jobban is jár Gyurcsányék nélkül.

"Micsoda dolog, hogy bukta után rátolják az egész felelősséget?"
=>
Jogos, ez nagyon undorító húzás volt a többiek részéről.
Nekem sem volt MZP a szívem közepe, ettől függetlenül megadtam az esélyt az Összefogásnak.
(Jakabot pártoltam leginkább, na a fentiek miatt benne csalódtam a legnagyobbat.)
Kedves kérdező... Ha beülne, az lenne a baj, mit keres ott. Szerintem békén lehetne hagyni MZP-t úgy összességében, ezt mindenkinek javaslom.
(Újra leírom, nekem sem a kedvencem. De gusztustalan volt a Fidesz-kampány, a lejáratás MZP szètszabdalt, megvágott mondataival, amivel a Fidesz manipulálta az embereket. És gusztustalan volt a baloldal részéről a cserbenhagyás, majd a mocskolódás, köpködés, hibáztatás.)
A vita elől meg Orbán zárkózott el folyamatosan, mellékesen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!