Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tε is sajnálod, hogy nem...

Tε is sajnálod, hogy nem halljuk MZP "aranyköpéseit", mert nem ül be a Parlamentba?

Figyelt kérdés
Úgy döntött az a jóember, hogy nem ül majd be az országgyűlésbe. Így elzárkózik az Orbán Viktorral való vitától, annak ellenére hogy egy hónapja még nagyon akart vele vitázni. Most már amikor lehetne, értelme is lenne, nem akar ez a jóember. Milyen kár?

2022. ápr. 6. 13:53
A kérdező szavazást indított:
igen, sajnálom
talán
nem. Nem ott van a helye
18 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Majd ha Vásárhelyről elzavarják bekuncsorogja magát. Azt a hslom pulyát valamiből ki kell tartani
2022. ápr. 6. 13:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor már késő
2022. ápr. 6. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:
87%

A 6 pártelnök átnéz rajta. Átnézett akkor is amikor miniszterelnök jelölt volt de nem hívták meg az egyeztetésekre.

MZP már akkor érezhette hogy nincs helye az országos politikában.

A sztori azzal kezdődött amikor karácsonnyal összeálltak klárika ellen. Fletó nem felejt.

2022. ápr. 6. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Az ellenzék egyetlen gerinces embere, még ha nem is a legjobb szónok. Micsoda dolog, hogy bukta után rátolják az egész felelősséget?

Egyébként sok dologban igaza van. A populista dumák ellen, amikor szólt. Ki fizetik meg a háborút, ha nem az emberek? Teljesen jogos.

A NATO-ról ügyetlenül szólt, de ha NATO vezetése úgy dönt, hogy beszáll a háborúba, akkor nincs mese, tagországként nekünk is részt kell venni a műveletekben. Nincs más lehetősége OV-nak sem.

2022. ápr. 6. 14:00
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

Egyelőre még nem is döntötte el, azt mondta átgondolja. Bár a szavából én is úgy érzékeltem, hogy inkább hajlana afelé, hogy marad Hódmezővásárhelyen.

Viszont szerintem még hallani fogsz róla :) Hamarosan pártot alapít, amellyel feltehetően az EU-s választásokon is elindul. Most úgy gondolom, hogy 2026-ig még jelentős változások és átrendeződések lesznek az ellenzéknél. Hogy ez mennyire lesz jó vagy rossz, az kiderül.

"MZP már akkor érezhette hogy nincs helye az országos politikában."

Az, hogy a pártoknak nem tetszett (bár itt is volt kivétel, pl a Momentum nem nézett át rajta soha), nem jelenti azt, hogy nincs helye a politikában. Hosszabb távon szerintem még jobban is jár Gyurcsányék nélkül.

2022. ápr. 6. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:
87%

"Micsoda dolog, hogy bukta után rátolják az egész felelősséget?"

=>

Jogos, ez nagyon undorító húzás volt a többiek részéről.

Nekem sem volt MZP a szívem közepe, ettől függetlenül megadtam az esélyt az Összefogásnak.

(Jakabot pártoltam leginkább, na a fentiek miatt benne csalódtam a legnagyobbat.)

Kedves kérdező... Ha beülne, az lenne a baj, mit keres ott. Szerintem békén lehetne hagyni MZP-t úgy összességében, ezt mindenkinek javaslom.

(Újra leírom, nekem sem a kedvencem. De gusztustalan volt a Fidesz-kampány, a lejáratás MZP szètszabdalt, megvágott mondataival, amivel a Fidesz manipulálta az embereket. És gusztustalan volt a baloldal részéről a cserbenhagyás, majd a mocskolódás, köpködés, hibáztatás.)

A vita elől meg Orbán zárkózott el folyamatosan, mellékesen....

2022. ápr. 6. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!