Aki nem Orbánra szavazott és utálja, az ugye lesz olyan tökös gyerek és visszafizeti a támogatásokat, amiket kapott?
"Ilyen alapon akkor annak adóznia sem kéne, aki nem Orbánra szavazott, nem?"
Így lenne igazságos. Az ebből felmerülő adóhiányt pedig ráverni a fidesztálibékra. Ők úgy is tök jól élnek, állítják.
Nem, én arra gondolok, hogy pl. 25 év alattiak adómentesek, pulyásék több tízmilliót kapnak, elengedik nekik a diákhitelt.
Én se Gyurcsánytól, se Orbántól nem kaptam semmit. Nem vagyok pulyagyáros, 25 éven aluli, nyugger, cigó. Csak egy random adófizető, aki a fentieket eltartja. Ti gyakorlatilag tízmilliókat kaptok, és ez sem jó. Mivel lennétek elégedettek?
Az egész csok és a különböző támogatások feleslegesek. Gyártson pulyákat az, aki a saját pénzéből el tudja tartani, és nem az én pénzemért tartja a markát.
13 fogy a népesség, összeomlik így idővel a gazdaság, nyugdíjrendszer stb.
Van értelme ösztönözni és segíteni a gyerekvállalást. Ha lesz gyereked, te is így látod majd. Ha nem akkor viszont később, mert lesz nyugdíjad.
Bocsi de ezeket az állam kínálta nem pedig én kértem, nekem semmi kötelezettségem nincsen az állam felé, egyedül az egyetemi féléveim, de majd 20 év múlva visszakapja az állam, külföldi fizetésből amúgy se egy nagy dolog visszafizetni.
Egyébként meg ösztöndíjakért én megdolgoztam szval ahhoz semmi közük nincsen.
Nem az anyagiakkal van a gondom, bár hozzáteszem ez sem az állam érdeme, hanem az enyém, hogy szoftverfejlesztő a szakmám.
A gond a csalásokkal, az állandó uszításokkal és egyebekkel van.
Egy fillért nem kaptam Vityától. És akkor se venném fel a csokot, ha tehetném. A babavárót se venném fel.
Orbántól nem kaptam támogatást.
Az államtól igen. De (még) nem Orbán az állam.
Gyurcsány leváltásakor sem merült fel senkiben, hogy a lakástakarék állami részét visszaadja. Azt sem Gyurcsánytól kaptuk, hanem az államtól.
Az állami feladatok ellátását az adónkból finanszírozzák.
Minek fizették vissza? Nem is kell nekik? Akkor jövő évben és azután se szedjék be!
Ha viszont kell az államkasszába, akkor úgyis felvették hitelként, hogy pótolják, tehát nekem úgyis valamilyen formában majd vissza kell fizetnem, tehát megtartom erre. Értelmetlen, népszerűségnövelő intézkedés volt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!