Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért olyan rossz, hogy Orbán...

Miért olyan rossz, hogy Orbán maradt ami miatt itt hagyja az országot valaki?

Figyelt kérdés
Haveromnak tényleg nem csak szája járt, már meg is van hova fog menni Németországba és már az új munkahelye is megvan...és azt mondta ha Viktor ment volna ő biztos maradt volna...de ennyire rossz Viktor?
2022. ápr. 6. 06:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
30%
#19 Ők az EU-s pénzekre alapoztak, csatlakoztak volna az Európai Ügyészséghez, terv volt a korrupció felszámolása - ami miatt most elzárták az EU-s pénzcsapokat - és ezekből a pénzekből tervezték volna fedezni.
2022. ápr. 6. 08:51
 22/25 Deff ***** válasza:
32%
#19 az tény, hogy az ellenzék is rohadt nehéz helyzetben lett volna. De az is biztos hogy a pedagógus béremelés nem olyan tétel amit már sokáig lehet halasztani, gazdasági válság ide vagy oda.
2022. ápr. 6. 08:53
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Az az érdekes mindig van kifogás vagy ellenség ha valami nem úgy van de a saját fizetés emelésüket mindig megszavazzák ott nincs gond sose!
2022. ápr. 6. 09:41
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hibáztatom azokat, akik kimennek. Ha van lehetőségük rá, és tényleg ott látják a jövőjüket, akkor hajrá! Én nem így állok. Mondanám, hogy sajnos, de sosem terveztem külföldre menni, mert egyszerűen nem nekem való. Nem érezném jól magam. Sok ellenzéki szavazó (akik már elkeseredettek) talán elgondolkoztak a távozáson. Itt amúgy teljesen mindegy, hogy haverod mikor döntött úgy, hogy kimegy. Lehet már előre látta, hogy ez lesz. A kormánymédia nyomja a propagandát. Ez a többséget igencsak befolyásolja. Mert aki csak azt látja/hallgatja, annak az lesz az igazság is.
2022. ápr. 6. 09:44
 25/25 anonim ***** válasza:
94%

Érdekes különbség: "El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!” – mondta Magyarország miniszterelnöke 2006-ban, Orbán Viktor sose mondta, ma se mondja.

A különbség az is, hogy Gyurcsány felszólításának nagyon kevesen tehettek eleget, mert 2010-től sorozatban nyer 2/3-al a Fidesz. Az ellenzék viszont most önként hangoztatja külföldre távozását.

Vajon lehet őket szavahihetőnek venni?

2022. ápr. 6. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!