Miért olyan rossz, hogy Orbán maradt ami miatt itt hagyja
az országot valaki?
Figyelt kérdés
Haveromnak tényleg nem csak szája járt, már meg is van hova fog menni Németországba és már az új munkahelye is megvan...és azt mondta ha Viktor ment volna ő biztos maradt volna...de ennyire rossz Viktor?
Hát mikor kint takarításból annyit keres mint itthon egy pályakezdő mérnök az bizony elgondolkodtató. Főleg ha közben a miniszterelnök úrnak nem csak a hasa nő hanem a pénztárcája is.
2022. ápr. 6. 06:44
2/25 anonim válasza:
Igen ennyire, hiszen garancia rá hogy az ország tovább csúszik lefelé, és ugye az is előfordulhat hogy további magán vagyonokat sajátít ki A PÁRT.
Ilyen bizonytalan jövővel persze hogy aki teheti, az megy olyan helyre ahol biztonságos.
2022. ápr. 6. 06:45
3/25 anonim válasza:
“ azt mondta ha Viktor ment volna ő biztos maradt volna”
Miért gondolja, hogy ilyen ellenzék mellett jobb lett volna? Akik fele ki se állt amikor vesztettek, ehelyett Márki-nak üzengettek, ahelyett hogy ott álltak volna mögötte és elmondták volna, hogy mi is hibásak vagyunk.
2. Kormányt nem fog váltani senki, ha abban a szocik és a DKsok ott lesznek, ha ezt 12 év óta nem sikerült megtanulni…Láthatjátok, és rengeteg ellenzéki vagy átszavazott inkább a Fideszre vagy el se ment.
2022. ápr. 6. 06:47
4/25 anonim válasza:
#3 orbán (se a maszop-dk) nem engedi hogy legyen ilyen, nem engedhetik meg maguknak azt hogy valaki kiteregesse a pártállami dokumentumokat, és elszámoltassa őket, és persze az uralmat sem akarják elengedni.
2022. ápr. 6. 06:51
5/25 Deff válasza:
Nem tudjuk hogy jobb lett volna az ellenzék , de Orbántól stabilan tudja mindenki mit várhat és az nem túl fényes. De ők se kormányoztak még válságban úgyhogy fene tudja mi lesz. Az szinte biztos hogy lesz majd új ellenségkép hogy az emberek figyelmet elvonják a pénzhiányról.
2022. ápr. 6. 06:53
6/25 anonim válasza:
Olyan barátod van aki meglopot téget hazudot neked,ártot neked?
Szerintem nincs.Akkor mért lenne ez a zorbán bármire is jó!
Nem vagyok az arab kultúra lelkes híve de a nyilvános megkövezést átkellene venni tölük.
2022. ápr. 6. 06:55
7/25 anonim válasza:
Rendszeresen hallgattam (neten) a Klubrádiót, Bolgár úr műsorát is. Először akkor támadtak kétségeim, amikor meghallottam először beszélni őket arról, hogy kétharmados többségi szavazat nélkül fogják eltörölni az Alaptörvényt. Aztán a teendőik között egyre többször merült föl, hogy minden fideszes vagy annak vélt vezető beosztásúakat elbocsájtanak. Ez volt az a pont, amikor elhatároztam, hogy többet nem szavazok ellenzéki pártra. Helyes döntésemről meggyőzött Márki-Zay Péter úr kampánybeszédeit hallva. Eddig is itthon éltem, a 12 év Fidesz-kormányzás alatt, s döntöttem, ezután se költözöm külföldre, és a Fideszre szavaztam.
2022. ápr. 6. 07:05
8/25 anonim válasza:
Hozzáteszem, nekem semmi hátrányt, de előnyt se okozott, ha Mészáros Lőrinc valamelyik cége nyert pályázati pénzt.
2022. ápr. 6. 07:08
9/25 anonim válasza:
És te elhiszed a haverodnak, hogy 2 nap alatt lezavart egy németországi álláskeresést interjúval, lakhatással, költözéssel? Vagy ordas nagyot kamuzik neked, vagy már hetekkel ezelőtt elkezdte intézni, amikor még szó nem volt új Fidesz-kormányról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!