Puzsér Róbert megkönnyebbül, amikor kiokád magából egy ilyet?
"Puzsér csak azért tud ekkora pofával magyarázni, mert sosem volt politikus, és esélye sincs rá, hogy valaha az legyen. Egy főpolgármesteri székben kb. 5 perc alatt szétszednék, és két hét múlva sírva mondana le."
Nem gondolod hogy a politikusoknak is pontosan ugyan akkora pofája van? Akkor mi a különbség?
Amíg Gyurcsány van, addig van, Fidesz 2/3-ad is. A Jobbik egy gyökértelen párt. Karlendítéses politikusokkal. Márki Zaynak, talán nem kellett volna sértegetnie bizonyos társadalmi csoportokat.
Mindhárman ludasak. Gyurcsány vonuljon vissza a politikából és oszlassa fel magát és a DK-t, a Jobbik oszlassa fel magát, a minipártok szűnjenek meg.
Egyedüli ellenzéki pártként a Momentum maradhat, mert ők még tiszták és fiatalok. És nem járatták le annyira magukat, mint a Gyurcsány-szekta, meg a nácik.
"Nem gondolod hogy a politikusoknak is pontosan ugyan akkora pofája van? Akkor mi a különbség?"
Az, hogy a cikkben kritizált politikusok csinálnak is valamit, mondjuk fővárosi önkormányzatot igazgatnak, meg ilyenek. Puzsér meg csak pofázik.
"Az, hogy a cikkben kritizált politikusok csinálnak is valamit, mondjuk fővárosi önkormányzatot igazgatnak, meg ilyenek. Puzsér meg csak pofázik."
Értem, de most akkor honnan jön neked hogy elvérezne velük szemben? Nem a korábban tett állításodat véded hanem teszel egy újat aminek semmi köze a korábban általad említetthez.
Persze hogy nem igazgat Puzsér hiszen nem választották meg.
"Értem, de most akkor honnan jön neked hogy elvérezne velük szemben?"
Miért, láttál te tőle bármilyen politikai teljesítményt? Már a pofázáson kívül? A pofázást is úgy csinálja, hogy egyik héten ezt mondja, két hónap múlva meg teljesen mást.
Azt megértem, ha olyasvalaki magyaráz, aki legalább egy pártot igazgatott már, vagy ilyesmi. Schiffer, Vona, vagy akár Kuncze, ha ezektől jön a kritika, az oké.
De Puzsér mit tud felmutatni? Volt ő valaha a politikában is bárki?
"Azt megértem, ha olyasvalaki magyaráz, aki legalább egy pártot igazgatott már, vagy ilyesmi. Schiffer, Vona, vagy akár Kuncze, ha ezektől jön a kritika, az oké.
De Puzsér mit tud felmutatni? Volt ő valaha a politikában is bárki?"
Én nagyon szívesen vitatkoznék veled csak az a baj hogy te sem mutatsz fel semmit... Amire érdemben reagálni lehet.
A mondandódat nem támasztod alá semmivel hanem abból a tézisből indulsz ki hogy neked biztosan igazad van.
"Schiffer, Vona, vagy akár Kuncze, ha ezektől jön a kritika, az oké."
Tehát neked teljesen mindegy hogy ki mit mond a lényeg hogy ki mondja? A tartalmával nem érdemes foglalkozni?
Ez a problémakör igazából már önmagában túlmutat a Puzsér megítélésén vagy az említett emberekén. Neked miért van véleményed? Hiszen te nem vagy a politikában senki úgyhogy fogd be.(irónia)
Egyébként ha a jelen vagy múlt politikai palettáját nézzük, némelyikkel pont az a probléma hogy léteztek valamit az asztalra és ami ennél is nagyobb az az hogy ott is hagyták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!