Velem van a baj, ha nem vagyok fideszes?
Körülöttem szinte mindenki fideszes, talán mert elhisznek mindent a propagandából. Meg vagyok döbbenve, hogy kapott ismét kétharmadot a fidesz. Honnan van ennyi szavazó.
Tényleg nincs más lehetőség csak a fidesz, még jó sokáig? 100 év múlva valószínűleg nem pozitívumként fogják emlegetni Orbán éveit.
Honnan van ennyi szavazójuk? A média erős fegyver az agymosásra, és az néhány kivételtől eltekintve, a Fidesz kezében van. Nagyon sok olyan falu van, ahol csak köztévét lehet nézni, ott pedig megy 0-24-ben a hazug propaganda.
Plusz ezen kívül ott vannak még a fizetett szavazók, vagy akiket buszozttatak. Pl. Borsod megyében vasárnap délelőtt 10 ezer ft-ot adtak egy Fideszre leadott szavazatért, délután már 30 ezret.
Az a vicc, hogy én se rájuk szavaztam, de el kell ismernem, hogy az ország jobban járt így, mintha ez az ellenzéki összefogás került volna hatalomra. Jelzésértékű, ahogyan az első estétől kijöttek köztük az ellentétek. Hogyan tudtak volna ezek együttműködni, komolyabb problémákat megoldani?
Sok ember ennek a logikának a mentén szavazott rájuk.
Mások meg azért, mert tényleg javult a gazdasági helyzet.
Pl. az építőipar pörög, és ez sok embernek ad kenyeret.
Kisvállalkozók tényleg jól járnak a KATA-val.
A gyerekesek meg az adókedvezménnyel.
Szóval széles rétegek jól járnak ezzel a gazdaságpolitikával. Aki kicsit elnézőbb a szabadságjogok terén, attól teljesen logikus választás a Fidesz.
3# te látom tanultál a vasárnap estéből.
Ez korrekt 👍
#10:
Jó hát nektek a Fidesz 2/3 örök érvényű. Nektek bárki lenni az ellenzéki jelölt, még meg se szólalna az illető, de már menne a szapulás, meg a hazudozás róla 0-24-ben. MZP-nek, ha sok dologban nem is, de egyben igaza volt: a Fideszt demokratikusan leváltani nem lehet. Bár aki egy kicsit is nyitott szemmel jár, annak ez évek óta világos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!