A másik, a személyisége....csak egy friss példa, Fidesz szavazókként undorító, hogy pl a választások estéjén mit, hogyan csinált....
Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna....max egy megalomán alkoholista!
2022. ápr. 5. 14:35
32/37 A kérdező kommentje:
Értem, és eddig is értettem, hogy bajotok van vele -ezért jött a kérdésem is. De mit tett ő, amiért ennyire gyűlölitek? Konkrétan. A személyiségén kívül. Írtatok évszámokat, pl. hogy 2006. Meg 2004-2009? Mit tett akkor?
2022. ápr. 5. 14:47
33/37 anonim válasza:
Pl. a járókelőket verette a rendőrséggel, egy tucat embernek a szemét is kiverték 2006-ban. Nem volt hajlandó lemondani, hiába utálta szinte mindenki. 2-3 évig. Akkor is csak azért, mert nem akarta, hogy ő vezesse be a megszorításokat. De majdnem államcsőd volt, az sem zavarta fél éven át. A vagyonát lopással szerezte, egy gyilkos kommunista izraelita unokáját vette el. Visszavonulni sem hajlandó, hiába tette tönkre ezzel az egész baloldalt. Másokat lefasisztáz, szidja a magyar nemzetet... stb.
2022. ápr. 5. 14:55
34/37 anonim válasza:
Lényegében, nem tett semmit! Azért jöttek a megszorítások.
Sokan kerültek hitelcsapdába, holott a bankok figyelmeztették!
Sokan elmenekültek. Kórházakat zártak be, ágyszámot csökkentettek!
Nagy volt a munkanélküliség.
Amúgy már nincs vele semmi gond!
Levitézlett, mint az elődjei.
2022. ápr. 5. 14:55
35/37 anonim válasza:
Én még emlékszem mikor ő volt hatalmon. Mindent átjátszott a külföldieknek. Ráadásul csak megszorításokban tudott gondolkodni. Ő is ugyanúgy loptt, de a maradékot sem az ország javára fordította, hanem visszajátszotta a külföldi multiknak és bankoknak.
Engem például a sogornője sikkasztása miatt rúgtak ki, mert volt rá bizonyítékom és szóvá mertem tenni.
2022. ápr. 5. 16:04
36/37 anonim válasza:
#32 nem mit tett. hanem mit tesz: kormányon tartja a Fideszt. Ha nem tűnt fel ő volt a no1 kampány témája a fidesznek. És csávó legalább annyira szerelmes magába mint orbán viktor és semmi alázat benne, nem képes kiszállni, akkor sem ha ő az akadály. De most már ha kiszállna is annyit ártott már, hogy nehéz lenne, mert ott az egész DK felépítve, ami már ennyi év után ugyanúgy lesz kezelve mint ő maga. És az akkor sem fog felszívódni, ha gyurcsány lelécel, mert egy csomó ember megélhetése.
2022. ápr. 6. 13:41
37/37 anonim válasza:
5# teljesen egyetértek. És, hogy mi bajom Gyurcsánnyal? Az, hogy létezik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!