Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tulajdonképpen mi a bajotok...

Tulajdonképpen mi a bajotok Gyurcsánnyal?

Figyelt kérdés
De tényleg érdekel mi a bűne.
2022. ápr. 5. 13:19
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

4-es vagyok. Lehet, hogy vannak ilyen helyzetek most is, bár szerintem jócskán kevesebb, mert ma csak az nem dolgozik aki nem akar. Olyan munkaerőhiány van, hogy az emberek kényük-kedvére válogathatnak. Akkoriban nem volt. Ha nagy nehezen éhbérért el tudtál helyezkedni egy munkahelyen, akkor azt foggal-körömmel védened kellett. Most ha megszűnne a munkahelyem lehet, hogy pár hónapig otthon is tudnék ücsörögni, mert van megtakarításom. Akkor nem tudtunk, mert szinte máról a holnapra éltünk és csak romlott a helyzet. Úgyhogy előttem az az ember leszerepelt. De szerencsére nem csak én látom így.

2022. ápr. 5. 13:45
 22/37 anonim ***** válasza:
91%

Még mindig uralni akarja a baloldalt!

Ha átadná a helyét, tehetségesebb, emberségesebb politikusnak, sokat változna az ellenzék megítélése!

2022. ápr. 5. 13:46
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nem vonult vissza, ameddig ő ott van garantált a Fidesz győzelem.
2022. ápr. 5. 13:47
 24/37 anonim ***** válasza:
71%

Egyébként én még azt is el tudom képzelni, hogy van valami közös paktum a Fidesz és őközte.

Pl. a Fidesz nem számoltatja el, nem szól bele a pénzügyi dolgaiba, cserébe ő hagyja nyerni és esetleg burkoltan segíti is a Fidesz győzelmét. Simán el tudom képzelni.

2022. ápr. 5. 13:48
 25/37 anonim ***** válasza:
18%
Azt a k&rva! "Az öszödi beszéd, amiben kiderült, hogy a kampányt végig hazudták és az ellenkezőjét tervezték az ígéreteiknek". Ne zavarjon, hogy ezt csinálja minden politikus. Most tapsolsz orbánnak, nemsokára meg olyan megszorítások lesznek, hogy gyurcsány-bajnai elbújhatnak. Mindezt 12 év teljhatalmú kormányzás után, ami alatt felzárkóztathatták volna az országot. Amúgy titeket nem zavar, hogy az unió egy legszegényebb országa lettünk? Vagy az, hogy rekordmértékű az elvándorlás, főleg képzett, tehetséges emberekből? Hogy az életképtelenek és cigányok országa leszünk?
2022. ápr. 5. 13:48
 26/37 felkelhetetle ***** válasza:
100%

Jelen pillanatban az a bajom vele, hogy jelentősen hozzájárult az újabb 2/3-hoz és szabotálta MZP munkáját.

Persze, ha elkezdeném, leírni hogy mi az összes bajom vele, akkor estig itt gépelnék, szerintem megteszik ezt helyettem mások. :)

2022. ápr. 5. 13:55
 27/37 anonim ***** válasza:
70%
Aki egyszer elkúrja, az legközelebb is el fogja. A családja meg a haverjai is el fogják kúrni. Soha többet nem szabad visszengedni őket. Amíg ők ott vannak, garantált a Fidesz 2/3. Most is ez volt, hiába szóltunk előre, nem hitte el senki.
2022. ápr. 5. 14:00
 28/37 anonim ***** válasza:
23%
Tény, hogy a fidesz is össze-vissza hazudik. Ez viszont nem menti fel Gyurcsányt. Nem fogok egy olyan embert választani, aki egyszer már nagyon csúnyán elbukott politikusként. Attól ő nem lesz jobb, hogy a fidesz se jó.
2022. ápr. 5. 14:06
 29/37 anonim ***** válasza:
72%

Nekem ez volt az elso szavazasom, 19 vagyok, ezert az allitolagos nagy buneire en nem emlekszem.

Eddig ugy voltam Gyurcsannyal, hogy oke, voltak f.szsagai a multban, de legalabb o beismerte (Orbannal ellentetben, es szerintem most Orban sokkal kartekonyabb). Szoval kicsit kedveltem ezert, de amit csinalt Jakabbal egyutt MZP-vel az megbocsathatatlan nekem. Soha tobbet nem szavazok olyan koaliciora, amiben a Jobbik vagy DK benne van.

2022. ápr. 5. 14:18
 30/37 anonim ***** válasza:
95%
Sose voltam gyurcsányista... Na, nem azért mert így meg amúgy, egyszerűen más elveket vallok a szabadpiacról, meg a rózsaszín álomnak beállított ócska német ipari legyarmatosításunkról. De ti, jól figyeljetek ide, ti még komolyan azt hiszitek, hogy a Fidesz futballhuligán- és médiagépezet, ami 2006-ra már rég ki volt épülve, nem csinált volna ugyanúgy Gyurcsányt Gyurcsány nélkül is? Bárkiből is? Egy hófehér lámpaoszlopból is? Félhülye tomboló elmebeteget egy állólámpából is? Tegyétek meg önmagatoknak azt a szívességet, hogy kinyitjátok már a csipátokat. Istenje mentette meg Márki-Zayt, hogy nem tolta ki a gladiátorporondra most. Így egymást fogják majd szétenni ezek a hiénák, amint fogyatkozik a konc.
2022. ápr. 5. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!