Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tulajdonképpen mi a bajotok...

Tulajdonképpen mi a bajotok Gyurcsánnyal?

Figyelt kérdés
De tényleg érdekel mi a bűne.
2022. ápr. 5. 13:19
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
4: Értelek, viszont összefüggést nem érzek, mert ilyen helyzetek most is vannak jócskán, sajnos. De köszönöm a válaszodat!
2022. ápr. 5. 13:38
 12/37 anonim ***** válasza:
98%

Medgyessy Gyurcsányról:

[link]

Miniszterelnökként egy arrogáns, pökhendi személy volt, a cérna akkor szakadt el a tömegeknél, amikor az öszödi beszéd után kiderült, hogy a kampányt szándékosan vég hazudták, az ellenkezőjét tervezték elve az ígéreteiknek.

Arról, hogy mekkora gazdasági géniusz volt, itt olvashatsz:

[link]

Szokták mentegetni a gazdasági világválsággal, csakhogy az 2008-ban tört ki, Gyyurcsány a belpolitikai válságot sem tudta kezelni, a gazdaságot pedig már a világválság előtt, 2006-ra padlóra vitték.

2022. ápr. 5. 13:39
 13/37 anonim ***** válasza:
37%
Az a különbség, hogy Gyurcsány legalább beismeri, hogy hazudik!!! Orbán meg idegesen rángatja a nyakkendőjét.
2022. ápr. 5. 13:40
 14/37 A kérdező kommentje:
5: Köszönöm! Az az érdekes amúgy, hogy ahogy olvastam amit írtál, nekem egy az egyben Orbán képe villant be ezekről.
2022. ápr. 5. 13:41
 15/37 anonim ***** válasza:
82%
Egy mások által nyilvánosságra hozott, zártkörű rendezvényen ismerte el!
2022. ápr. 5. 13:42
 16/37 anonim ***** válasza:
90%

Csődbe vitte az országot. És ez nem fikció, hanem tény, ha egy országnak az IMF-hez kell fordulnia hitelért az már a csőd széle.

Ez volt az ősbűne.

2010 után ezt már csak fokozza azzal, hogy nem tűnt el a fenébe.

2022. ápr. 5. 13:43
 17/37 A kérdező kommentje:
10: 2006? Kérlek szépen, ezt fejtsd ki, mert nem tudom mit szeretnél ezzel kifejezni. Köszönöm szépen előre is!
2022. ápr. 5. 13:43
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Gerinctelen szar ember.

Soros kottájából játszik = kiszolgálja a globalista hatalmat

Megszorításokon és hazaáruláson kívül semmi mást nem tud felmutatni.

2022. ápr. 5. 13:44
 19/37 anonim ***** válasza:
14%

Gyurcsány legalább beismerte, hogy hazudik!! Orbán nem ismeri be.

13-as vagyok.

2022. ápr. 5. 13:45
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Ellenzéki vagyok. A jelenlegi fő problémám vele: ahelyett, hogy elismerte volna, hogy megbukott mint miniszterelnök (belső körökben kifejezetten képes az önkritikára, ennek már 2006-ban tanúságát adta), és 2009-ben sportszerűen visszavonul a politikától, folyamatosan visszamászik és bomlaszt, a végsőkig ragaszkodva ahhoz az öt-tíz százalékhoz, akik tűzön-vízen át követik. Pedig a baloldalnak, ha erőre akar kapni, az egyik elkerülhetetlen lépés elhatárolódni Gyurcsány Ferenctől és a bukott politikájától.
2022. ápr. 5. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!