#19 Csak szólok, hogy bár te nem látod, a te itteni megjelenésed is pont ugyanolyan - ugyanannyi pipás, mint akivel épp most cseverészel arról, hogy mások magukkal beszélgetnek.
Most akkor én is írja le azt a baromságot, hogy te, a #19-es meg a #20 ugyanaz vagyok és kérdezzem meg idétlen hülyegyerek módra, hogy "Jól eisk szopkodni magad ?"
#22 pubikám, de látom ha inkognitó lapon nyitom meg a oldalt, vagy kijelentkezek a fiókomból.
A másik, hogy a szopkodós megjegyzést nem én írtam (egyébként sem az én stílusom).
Csak válaszoltam az egyik felhasználó kérdésre.
Egyébként meg 10+ éve használom az oldalt, tudom hogy mennek itt a dolgok, a kamu fiók, kamu kérdés, és kamu válaszgyártók részéről.
Én sose tudom hány pipám van.
Én is régi vagyok az oldalon, csak a kategória új.
Visszasírom az időket, amikor mindenkinek ki volt írva a pontos százaléka, arról könnyebb volt azonosítani.
#28 Miért nem olvasod el a cikket?
"„Mi euróban fizetünk, az euró konvertálását a Gazprombank végzi, és ez az összeg kerül kifizetésre a Gazpromexportnak” ... Gyakorlatilag tehát az történik, amit minden más nyugati gázvásárló is csinál a küszöbön álló szerződésmódosítás nyomán és amire a Portfolio elsőként mutatott rá, miszerint az orosz elnöki rendeletnek megfelelően a nyugati gázvásárlóknak nyitniuk kell a közbeiktatott Gazprombanknál egy deviza fogadására alkalmas számlát, emellett pedig egy rubelszámlát és az Oroszországba kiutalt devizaösszeg leváltása kint történik meg, majd a rubel összeg megérkezik a Gazprom könyvelésébe.
Ezzel tehát Szijjártó Péter egyértelműsítette, hogy nem lógunk ki a nyugati egységből, mert valójában továbbra is az eredeti gázvásárlási szerződésnek megfelelően euróban fizetünk az április 1-től leszállított gázért és csak egy technikai leváltás történik meg Oroszországban, hogy megfeleljünk a szállító igényeinek."
Hogyne olvastam volna el.
Azért mondom. Valaki hazudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!