Mit szóltok Róna Péter jogász-közgazdász köztársasági elnökké jelöléséhez? (ellenzéki oldalról)
Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 18:53
1/12 anonim válasza:
Csak ezt a vén bohócot találták, aki odamegy egy pofonért.
2/12 anonim válasza:
Eléggé rutinos tisztességes művelt és tanult ehhez a jelöléshez.
3/12 anonim válasza:
Jónak tűnik. Bár én nem ismerem, de remélem, lesz idő megismerni köztársasági elnökként.
4/12 anonim válasza:
3: ne röhögtess, belőle sose lesz elnök.
5/12 anonim válasza:
1000 szer különb mint a helyesírás bajnok volt. :))))))
6/12 anonim válasza:
Novák Katalinnál biztos hogy jobb.
7/12 A kérdező kommentje:
6: Egyetértek. Mondjuk nála nem nehéz jobbnak lenni, de nagytudású, idős (igen, ebben a pozícióban NEKEM ez is fontos, ne egy világot hirtelen, egy csapásra megváltani akaró titán legyen az államfő), higgadt, bölcs ember.
S benne vélem látni a bölcs belátást is, ha nem bírja - akárcsak annó Göncz Árpád - magától le fog köszönni.
2022. febr. 14. 19:48
8/12 anonim válasza:
Róna Péter egy komoly megfontolt képzett ember aki megfontoltan hoz döntéseket a komoly ügyekben, ilyen emberre rálehet bízni az országot.
9/12 anonim válasza:
Úgysem kell semmit sem csinálnia, így szerintem egy állatkerti csimpánzt is lehetett volna jelöltetni.
10/12 anonim válasza:
Az állatkerti csinpánz az áder volt, orbánt utánnozta mint a majom a ketrecbe. :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!