2/31 anonim válasza:
Várható volt. Amúgy felőlem aranyban is fizethetünk, de csak ne emelkedjen a rezsi.
3/31 anonim válasza:
#2 Nyugodt lehetsz, emelkedni fog. Csak amit majd nem fizettetnek meg veled csekken kipótolják az általad befizetett adóból.
4/31 anonim válasza:
Alkalmazkodnunk kell, és nekünk ez semmiféle hátrányt nem okoz, hadd szóljon.
5/31 anonim válasza:
Nem csak Magyarország, hanem egész kelet-közép Európa orosz pénznemben fog hamarosan fizetni, ha nem akar gáz nélkül maradni és éhen dögleni.
Az EU és az USA tett arról, hogy jól megszopassák a kelet-közép európaiakat. Könnyen szabhatnak ki mindenféle szankciókat az oroszokra amivel korlátozzák a kereskedelmüket, ha közben ők ott csücsülnek a gáz és olaj mezőkön (aminek egy részét erőszakkal vettél el korábban).
6/31 felkelhetetle válasza:
Miért mit lehet ehhez szólni? Hiszen a barátságtalan országok listáján vagyunk.
Akkor lenne a nagy felháborodás, ha velünk kivételeznének.
7/31 anonim válasza:
Örülök a hírnek, mert ez azt jelenti, hogy fizetünk és kapunk is cserébe gázt. Engem pedig ennyi érdekel, nem több.
8/31 anonim válasza:
Majd akkor kezdj el aggódni Kérdező, ha neked jön ki rubelben a számla!:)
Addig meg inkább annak örülj, hogy (még!) van gázod!
9/31 anonim válasza:
6# pont erre gondoltam, milyen nyervákolás lenne, ha mi nem rubelben kellene fizessünk! 🤣
10/31 A kérdező kommentje:
Én helyeslem a döntést, kíváncsi voltam más mit szól hozzá.
2022. ápr. 5. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!